Oldal frissítése

HP Designjet T120 24-in ePrinter

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP Designjet T120 24-in ePrinter

Kiváló minőségű, gyors színes nyomtató elsősorban építőipari cégeknél dolgozó CAD szakértők, építészek, belsőépítészek, mérnökök, tervezők számára, akiknek a kisebb munkahelyi vagy otthoni irodájukban szükségük van nagy méretű dokumentumok nyomtatására akár A1-es méretben. A HP Designjet T120 képes akár 610 x 1897 mm-es méretű dokumentumok nyomtatására is, ami nagyobb az A1-es méretnél. A speciálisan erre a célra tervezett HP tinták 1200 dpi felbontást nyújtanak, ami a termikus nyomtatási technológiával ötvözve professzionális minőségű nyomatokat eredményez, kiváló minőségű grafikával. Az intuitív érintőképernyő megkönnyíti a munkát és a nyomtató kezelését nyomtatás közben.

Főbb jellemzői:

  • Kompakt kialakítású nagy formátumú nyomtató
  • A másolatok akár A1 / D méretben is
  • Percenként 6 oldal nyomtatása a lapadagolóból
  • Intuitív működtetésű érintőképernyő (4,3")
  • Könnyen kinyomtathatja projektjeit a HP Click nyomtató szoftver segítségével
  • Távoli nyomtatás okostelefonokról és táblagépekről (HP Mobile Printing és HP ePrint)

A rugalmas, nagy formátumú nyomtató

A nyomtató többféle papírkezelést tesz lehetővé, melynek köszönhetően Ön sokféle dokumentumot hozhat létre a HP Designjet T120 nyomtatóval. A nyomtató szabványos tálcája szabványos méretű dokumok létrehozásához használható. A nyomtató ugyanakkor kézi adagolóval is rendelkezik nagyobb méretű dokumentumokhoz valamint egy tekercsadagolóval, amely 279 - 610 mm közötti szélességű dokumentumok nyomtatását teszi lehetővé. A kész nyomat esztétikus megjelenését az automatikus vágó is elősegíti. A nyomtató számos papír típust támogat beleértve a bevonatos, fényes papírokat, műszaki papírtípusokat, melyek ideálisak rajzokhoz és vázlatokhoz.

Egyszerű mobil nyomtatás - HP Designjet ePrint & Share

A beépített Wi-Fi hálózat lehetővé teszi, hogy oda helyelyezhesse irodájában a HP Designjet T120 nyomtatót, ahol a legjobban megfelel Önnek. A HP Designjet ePrint & Share segítségével megtekintheti és kinyomtathatja nagyméretű dokumentumait akkor is, ha éppen nincs a nyomtató közelében. A HP ePrint lehetővé teszi a nyomtatást laptopról, Apple iOS vagy Google Android operációs rendszerű okostelefonról és táblagépről is.

 

Paraméterek

Típus

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Méret

Magasság 284,48 mm
Mélység 530,86 mm
Szélesség 988,06 mm
Tömeg 25,5 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel
Kód:  PA606i
Termékszám:  CQ891C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20