Oldal frissítése

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

A színes lézernyomtató HP Color LaserJet Pro MFP M377dn kiváló teljesítményt és termelékenységet nyújt egy kompakt vázban. A nagy 24 oldal percenkénti sebességgel és a havi akár 50.000 nyomattal megfelel a gyakori nyomtatást igénylő tevékenységhez. A készülék lehetőséget nyújt még, faxolásra, szkennelésre és dokumentum másolásásra és tárolja is azokat az adatokat a hozzá csatlakoztatott USB meghajtón.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató egy tágas fiókkal rendelkezik, amely legfeljebb 250 lapot tud tárolni. Egy kis adagoló is van a zökkenőmentes szkenneléshez vagy másoláshoz, amikor nagyszámú dokumentumot kell kezelni és  képes a kétoldalas működésre is, amellyel a leggyorsabb a kategóriájában. Egyedi paramétereket a színes érintőképernyőn lehet beállítani.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence új nyomtatók tonert használnak, amelyeket az úttörő jellegű kémiai összetétel jellemez, ahol minden festékrészecske tartalmaz egy kemény héjat és egy puha belső magot. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamot és az alacsony energia fogyasztást a fixáló festék száradása.során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben megmarad a magas minőség.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Az okostechnológia arra szolgál, hogy maximalizálja az alkatrészek élettartamát, észleli a patron rendszer kopását és mindig a legjobb beállítást javasolja a nyomtatáshoz az oldalmennyiséghez igazítva. Működés közben a nyomtató gyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról és minden egyes alkatrész állapotáról, amely intelligensen meghatározza annak élettartamát.



Multifunkcionális használat

A beépített szkenner a maximális 1200 DPI felbontással  nagyon gyors dokumentum szkennelést biztosít 26 oldal/ percenkénti sebességgel. Ön közvetlenül tud szkennelni e-mail-ből, hálózati mappákból vagy a felhőből. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a dokumentumok nyomtatását közvetlenül a flash meghajtóról.


Fejlett biztonság és megosztása

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelő biztonságot és adatkezelést nyújtson. Könnyen beállítható a nyomtatás és az a képesség, hogy megossza a nyomtatót a beépített Ethernet interfészen keresztül. Könnyedén kezelheti a HP Web Jetadmin alkalmazáson keresztül.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Irodába

Funkció

Jellemzők AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló, Scan-to-E-Mail
Szkenner felbontása 600 x 600 DPI
Szkennelési sebesség 26 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 600 x 600 DPI
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 24 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 24 oldal/perc
Bemeneti tálcák 300 lap
Maximális havi kapacitás 50 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 400 mm
Mélység 472 mm
Szélesség 426 mm
Tömeg 23,2 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 23,2 kg
Kód:  PA498y25
Termékszám:  M5H23A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05