Oldal frissítése

HP Color LaserJet Pro M452dn JetIntelligence

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Pro M452dn JetIntelligence

A HP Color LaserJet Pro M452dn színes lézernyomtató kiváló teljesítményt és hatékonyságot kínál, mindezt kompakt kivitelezésben. A 27 oldal percenkénti sebességével, és a havi akár 50.000 nyomtatható oldallal tökéletes a nagyon gyakori nyomtatáshoz is. Ezen kívül a készülék lehetővé teszi, hogy különleges papírra vagy formátumra nyomtassunk, és alkalmas például az orvosi rendelőkben receptek nyomtatására is.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató tágas, 250 lap kapacitású fiókkal rendelkezik. Van egy elsődleges adagolónyílása is, amelybe különböző méretű papírt helyezhetsz, és nyomtathatsz rá gyorsan. Az egyéni beállításokat kényelmesen nyomon lehet követni az LCD kijelzőn.


JetIntelligence technológia

A nyomtató az új JetIntelligence technológiás tonerrel van felszerelve, amelyet úttörő kémiai összetétel jellemez, ahol minden részecske egyforma méretű és felépítésű, a puha, festéket is tartalmazó magot kemény héj borítja. Ez az összetétel biztosítja a hatékonyságot és az alacsony fogyasztást a nyomtatási folyamat során. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a magas minőségi követelményeknek is megfelel.



Sokoldalúság, teljesítmény és védelem

Az intelligens teljesítmény-maximalizáló technológia észleli a toner-rendszer elhasználódását, és mindig a legjobb teljesítményt hozza ki a tonerből, hogy annyi oldalt nyomtasson, amennyit csak lehet. Működés közben a nyomtató begyűjti a legfontosabb információkat a tonerek és a többi alkatrész állapotáról, hogy intelligensen befolyásolhassa azoknak élettartamát.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosítsa az adatok kezelését. Könnyű beállítani a nyomtatást és a nyomtató megosztását a beépített Ethernet és WiFiinterfészen keresztül. A nyomtató támogatja az Apple AirPrintés a HP ePrint mobil nyomtatási funkciókat.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Irodába

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Külön színes patronok

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 600 x 600 DPI
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 27 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 27 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 50 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 295 mm
Mélység 469 mm
Szélesség 412 mm
Tömeg 18,9 kg

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tápkábel, Software, Toner szett
Kód:  PA498y26a
Termékszám:  CF389A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05