Oldal frissítése

HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Color LaserJet Enterprise M552dn JetIntelligence

A HP Color LaserJet Enterprise M552dn professzionális teljesítményt és termelékenységet kínál. A 33 oldal percenkénti és havi 80.000 nyomtatható oldallal a készülék megfelel a nagyobb irodák nagy mennyiségű nyomtatási igényeinek. Az erős processzor és nagy memória eredménye a rendkívül gyors dokumentum feldolgozás.


Készen áll a nagy terhelésre

A nyomtató két tágas tároló tartállyal rendelkezik, amelyek kapacitása 100 és 550 lap. A nagy teljesítményű processzor 1,2 GHz-es frekvencián működik, az 1 GB RAM pedig bővíthető. Az egyszerű művelet egy négysoros színes LCD kijelzőnek és a billentyűzetnek köszönhető.


JetIntelligence technológia

A JetIntelligence nyomtatók újfajta tonert használnak, amelyeket az úttörő kémiai összetétel jellemez. Minden festék részecske tartalmaz egy kemény héjat és egy puha magot. Ez a készítmény biztosítja a magas hozamot és az alacsony fogyasztást. A nyomtatás gyorsabb és hatékonyabb, miközben a minőség is változatlanul magas.


További oldalak, teljesítmény és védelem

Az intelligens szegély mazimalizáló technológia észleli a patron rendszer kopását, és mindig a legjobb teljesítményt biztosítja, hogy kedved szerint nyomtathass. Működés közben a nyomtató összegyűjti a legfontosabb információkat a festékkazettáról, és minden olyan alkatrészről, amely meghatározza annak élettartamát.



Nagy sebességű nyomtatás

A nyomtatási sebességgel különösen elégedett leszel, az első fekete-fehér dokumentum nyomtatása mindössze hat másodpercet, a színesé 7 másodpercet igényel. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a gyors kétoldalas nyomtatás is rendelkezésre áll.


Fejlett biztonság és megosztás

A nyomtató különböző funkciókat kínál, hogy megfelelően biztosítsad és kezelhesd adataidat. A nyomtatás mindig könnyen beállítható, a beépített Ethernet csatlakozó felülettel pedig könnyen összekapcsolható egy számítógéppel. Az eszköz támogatja a HP ePrint  és az  Apple AirPrint mobil alkalmazásokat.

 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Irodába

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Lapadagolóval bővíthető, Külön színes patronok

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma 10 × 15 cm
Boríték formátuma B5, 76 mm-es pénztárszalag

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 1200 x 1200 DPI
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 33 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 33 oldal/perc
Bemeneti tálcák 650 lap
Maximális havi kapacitás 80 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 399 mm
Mélység 479 mm
Szélesség 699 mm
Tömeg 27,5 kg

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  PA514s8b
Termékszám:  B5L23A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10