Oldal frissítése

HOOVER TS70_TS20011

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER TS70_TS20011

Hogyan lehetne a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb a takarítás? A csúcskategóriás Hoover porszívó segítségével mindez csupán játéknak fog tűnni! Ez az új porzsákos porszívómodell nem csak a minőség terén büszkélkedhet, hanem a teljesítmény terén is. A hatékony takarítás, minimális porkibocsátás, illetve a környezettudatos A energiaosztály magáért beszél, ahogy a tiszta levegőről gondoskodó hab- és EPA szűrő, vagy a viszonylag csendesnek számító 80 dB zajszint is.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcskategóriás porszívó kedvező áron
  • Alacsony energiafogyasztás
  • EPA és habszűrő
  • Teljesítmény-szabályozás
  • Porzsáktelítettség-jelző
  • All Floors Pro tartozék minden padlóhoz

Ez a praktikus segédeszköz rengeteg tulajdonsággal büszkélkedhet, melyek hozzájárulnak az elégedett használatához. Kompakt méretek, alacsony tömeg, így a szállítás is egyszerű. Az akciórádiusza 8 m, így nem szükséges használat közben az aljzatot folyamatosan váltogatani. A teleszkópos csőnek hála úgy állítja be annak a hosszát, ahogy Önnek a legjobban megfelel.

A számos tartozék közül megemlíthetünk néhányat, mint például a réssszívófejet, a porkefét, vagy az All Floors Pro-t. Az összes szennyeződés a nagykapacitású 3 l-es porzsákba kerül, melynek állapotáról a porzsáktelítettség-jelző szolgáltat információt.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 31 cm
Magasság 43 cm
Mélység 24 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CANVY0056
Termékszám:  39001346
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20