Oldal frissítése

Hoover SY71_SY01011

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hoover SY71_SY01011

Ez a nagyszerű porzsák nélküli Hoover rúdporszívó az  Airvolutionnek köszönhetően a szennyeződések akár a 97%-át is eltávolítja. Kiváló bemeneti habszűrője, az EPA 10 szűrő és a kimeneti mikroszűrő felfogja a veszélyes mikroszkópikus részecskéket. A porszívóhoz számos tartozék jár: egy 2 méteres flexibilis cső, 3 az 1-ben kiegészítő a bútorokhoz, porkefe, réstisztító, szőnyeg- és padlótisztító mindenféle padlóhoz, Parquet Extra parkettatisztító. További tartozék az 50 cm-es merev hosszabbító cső, amellyel bármilyen felületet megtisztíthat a szennyeződéstől.

A porszívó portartályának térfogata 1,2 liter és nagyon könnyen nyitható. Természetesen kedvére lesz az igen alacsony fogyasztás, mivel a porszívó az A-energiaosztályba tartozik és maximális fogyasztása 750 W.

A rúd biztosítja a könnyű és kényelmes használatot. A készülék hatósugara akár 9,5 méter is lehet. Szeretni fogja a porszívó optimális méreteit, amelyek révén könnyen elfér egy szekrényben vagy a gardróbban. Takarítás közben is élvezze a legnagyobb kényelmet a Hoover modern porszívójával.

Főbb előnyök

  • Airvolution technológia
  • Porzsák nélküli működés
  • Kiegészítők széles tárháza
  • Nagy hatósugár
  • Optimális méret a tároláshoz

Paraméterek

Tulajdonságok

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő, EPA szűrő

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 19,5 cm
Magasság 126 cm
Mélység 13,5 cm
Tömeg 4,1 kg

Szín

Szín Barna
Kód:  CANVY0015
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39400205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20