Oldal frissítése

HOOVER Reactive RC71_RC10011

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Reactive RC71_RC10011

Technológia, innováció és design párosul nagy teljesítménnyel, mindez egy praktikus hengeres Reactiv porszívó formájában a Hoover cégtől. A porzsák nélküli porszívó, megszabadít a porzsák gyakori cseréjétől. Csupán 77 db zajjal büszkélkedhet és a maga kategóriájában az egyik legjobbakhoz tartozik. A Reactiv porszívónak célja az Ön életének megkönnyítése, biztosan gyorsan megszereti és egy praktikus segítő lesz mindennapos takarításnál.

Legfontosabb jellemzői

  • Porzsák nélküli kivitelezés
  • Egyszerű karbantartás
  • Pontos porszívózás
  • Erőteljes ciklon rendszer
  • Szennyeződés elleni védelem
  • Minimális karbantartási igények
  • Tartozékok minden típusú padlóhoz

Por stop!

A Reactiv porszívó minimális karbantartást igényel és kiváló teljesítményt nyújt. A ciklon technológia biztosítja a hosszú távú baktériumok és szennyeződésmentes otthont. Az erős ciklon rendszer és védőrács párosításának köszonhetően a nagy porszemcsék azonnal kiszűrődnek a levegőből egyenesen a tartályba. A készülék két mosható szűrőt tartalmaz, 10 EPA bemeneti és kimeneti szűrő, mely gyors és egyszerű kiürülését kínál. A kiemelkedő teljesítmény miatt a porszívó nagyméretű tárolóval lett ellátva. Ennek a modellnek a térfogata 2 liter.

Könnyű kezelhetőség

A puha gumírozott markolat köszönhetően a munka kényelmes lesz vele. A gyártó ügyelt vásárlói hátára is. A csövek teleszkóposak, így pontodan beállíthatja a cső megfelelő hosszát. Előnyös a mechanikus tekercses 8 m hatósugarú kábel is. Ne habozzon és tisztítson meg bármilyen felületet, akár a legkisebbet.

Tartozékokok széles választéka

A csomagolásban sok szívófej és átalakító található a gyors és egyszerű porszívózás érdekében minden típusú felületre, mint például padlók, szőnyegek, bútorok. A lehetőségek:

  • All Floors Extra szívófej
  • Parquet szívófej parkettára
  • résszívó
  • szívófej kíméletes bútor tisztítására
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 77 dB

Méret & súly

Szélesség 39 cm
Magasság 36 cm
Mélység 51 cm
Tömeg 4,95 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  CANVY0097
Termékszám:  39001259
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20