Oldal frissítése

Honor X8 5G

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honor X8 5G

Mobiltelefon Honor X8 5G ...

A(z) Honor X8 5G esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A három kamerának hála fenomenális fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Az operatív memória kapacitása 6 GB. Erőforrásait tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) Honor X8 5G okostelefont nagy teljesítményű 5000 mAh akkumulátor üzemelteti. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték. Gyors netre van szükséged? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) Honor mobilja Magic UI kiegészítést is kapott.

A(z) Honor X8 5G okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Qualcomm Snapdragon 480+ 5G processzor és 6 GB RAM
  • GPU: Adreno 619
  • A hátsó kamera felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 22,5 W
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Honor telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Honor X8 5G ...
Mobiltelefon Honor X8 5G ...

A(z) Honor X8 5G mobil kijelzője és kamerája

méretű kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy TFT technológiára épül. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Honor X8 5G okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Videófelvételek készítésénél jól fog jönni az elektronikus képstabilizáció. Egy praktikus kis LED dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a típus egyetlen makró lencsét kapott.

A(z) Honor X8 5G további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A(z) Honor X8 5G okostelefon biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő lehetővé teszi a mobil instant feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Honor X8 5G ...
Kód:  UM317ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20