Oldal frissítése

Honor X7

3,9 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honor X7

Mobiltelefon Honor X7 Hátoldal

A(z) Honor X7 esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A négy kamerának köszönhetően szenzációs fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Az operatív memória mérete 4 GB. Teljesítőképessége szempontjából igényes appok futtatására ajánlott. A(z) Honor X7 telefont nagy teljesítményű 5000 mAh akksi üzemelteti. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. A(z) Honor telefonja Magic UI kiegészítést is kapott.

A(z) Honor X7 okostelefon főbb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Qualcomm Snapdragon 680 4G processzor és 4 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 610
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 48 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 4
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat
  • A vezetékes töltés hatásfoka: 22,5 W
  • A(z) Honor telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Honor X7 Oldalnézet
Mobiltelefon Honor X7 ...

A(z) Honor X7 okostelefon képernyője és kamerája

képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Komoly előnye, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Képernyőjének képfrissítési rátája 90 Hz. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Honor X7 okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 5Mpx (f/2,4), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) módfelett elégedett leszel. Egy praktikus LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Honor X7 további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A(z) Honor X7 mobil biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést. A gyors internet kapcsolat pedig természetes.

Mobiltelefon Honor X7 ...
Kód:  UM314dax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15