Oldal frissítése

HONOR X6 4 GB/64 GB

4,7 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HONOR X6 4 GB/64 GB

Ez a fejlett Honor X6 mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Helio G25 processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal gazdálkodik. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern Honor okostelefon 2022 óta van forgalomban.

HONOR X6 4 GB/64 GB mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Ezen Honor okostelefon 6,5" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon TFT 6,5"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és Magic UI felhasználói felület látja el
  • Lehetséges bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: PowerVR GE8328

Eme Honor telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Örömteli lesz minden egyes perc, amit ezzel a csodás Honor telefonnal töltünk el, mivel 6,5" TFT típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg.

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Honor okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Eme Honor okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen Honor mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Eme Honor okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A modern Honor mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, Magic UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra bővíthetjük egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen Honor okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Használd ki az élet minden percét a népszerű Honor mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon egy gyors érintéssel feloldható. Hallgasd kedvenc zenéid vagy műsorod a beépített FM rádióval. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

163,66 × 75,13 × 8,68 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

194 g

Kód:  UM318ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10