Oldal frissítése

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19S) Charcoal Black

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19S) Charcoal Black

Intelligens szabadtéri óra kalandorok, síelők és aktív sportolók számára

A HONOR Watch GS Pro okosórát a szabadtéri tevékenységek rajongóinak és a nagyigényű sportolók számára tervezték, akiknek részletes adatokat biztosít a fizikai aktivitásról a precíz navigáció mellett a terepen, illetve számos olyan hasznos funkciót nyújt, amely megkönnyíti a mindennapi életet. Robosztus kialakításának és vízálló tokjának hála a HONOR óra gond nélkül ellenáll a megpróbáltatást jelentő körülményeknek is. Minden bizonnyal nagyra értékeled az akkumulátor üzemidejét, amely normál felhasználás mellett akár 25 nap is lehet. A HONOR Watch GS Pro óra kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel.

A HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19S) Charcoal Black okosóra legfőbb jellemzői

  • 1,39"-es AMOLED érintőkijelző
  • Megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak
  • Bluetooth 5.0 LE vezeték nélküli interfész
  • Akár 5 ATM-ig vízálló (50 m)
  • TruSeen 3.5™ pulzusmérő érzékelő
  • Az alvásminőség, a véroxigéntelítettség és a stresszszint megfigyelése
  • Fejlett GPS navigáció
  • Edzőprogramok kezdőknek és haladóknak
  • Mobilértesítések fogadása (Android, iOS)
  • Beépített hangszóró és mikrofon
  • 4 GB belső tárhely
  • Beépített MP3 lejátszó
  • A HONOR Watch GS Pro 25 napos akkumulátor üzemidőt kínál


HONOR Watch GS Pro Charcoal Black okosóra

A maximális ellenállás jegyében tervezték

A HONOR Watch GS Pro szabadtéri okosórát robusztus formatervezés jellemzi, amelyet a maximális ellenállás jegyében terveztek. Az óra mechanikai precizitással készült, így túléli még a legnagyobb megpróbáltatást jelentő környezetet is.

HONOR Watch GS Pro Charcoal Black okosóra

A HONOR Watch GS Pro ellenáll az extrém körülményeknek

A HONOR Watch GS Pro óra megfelelt a 14 különböző, MIL-STD-810G katonai szabvány tesztelésnek, amely magában foglalja az ellenállást a mechanikai sérülésnek, az extrém hőmérsékletet, páratartalmat, port, homokot és sót, ezáltal valóban ellenáll az extrém körülményeknek.


AMOLED érintőkijelző testre szabható számlappal

Minden fontos információt és mért értéket megjelenít az 1,39"-es AMOLED érintőkijelzőn, amelynek még közvetlen napfényben is remek az olvashatósága. A HONOR Watch GS Pro okosóra számlapját személyre szabhatod a számos egyedülálló és stílusos elérhető dizájn közül a Huawei Health mobilalkalmazásban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


HONOR Watch GS Pro akár 25 napos akkumulátor élettartammal

A HONOR Watch GS Pro óra a gazdaságos Kirin A1 lapkakészletet és a Bluetooth 5.0 LE vezeték nélküli interfészt alkalmazza, amelyekkel egyetlen töltéssel hosszú, akár 25 napos akkumulátor üzemidőt biztosít. Aktivált GPS navigációval a HONOR óra üzemideje 100 óra.

HONOR Watch GS Pro Charcoal Black okosóra

Az alvásminőség figyelése

A HONOR Watch GS Pro óra nagy precizitású műholdas navigációs rendszert használ a Route Back funkcióval, amely az óra kijelzőjén segít megtalálni a visszautat még akkor is, hogyha egy kevésbé ismert útvonalon indultál el.


Elengedhetetlen segítség a természetben

Tervezd meg a napodat előre a hasznos meteorológiai információval és ne hagyd, hogy az időjárás elrontsa a terveidet. A HONOR Watch GS Pro óra megjeleníti a napkelte és napnyugta idejét és adatait, az árapály fázisokat és a rossz időjárásról tájékoztató figyelmeztetéseket a beépített barométer segítségével.

A HONOR Watch GS Pro biztosítja a napi aktivitás nyomon követését

A HONOR Watch GS Pro okos szabadtéri óra tartalmaz minden fontos funkciót és intelligens érzékelőt, amellyel átfogó áttekintést nyújt a fizikai aktivitásodról és az egészséges életmódról. Az okosóra a precíz TruSeen 3.5™ pulzusmérő érzékelőt alkalmazza, továbbá megfigyeli az alvás minőségét és méri az SpO2-t, azaz a véroxigénszintet is. Emellett elérhető még a HUAWEI TruRelax™ funkció, amely gondoskodik a stresszszint csökkentéséről a számos elérhető légzőgyakorlattal.

Több mint 100 sportmód az aktív élethez

A HONOR Watch GS Pro óra alkalmas a professzionális és az újonc sportolóknak is a széleskörű előre beállított sportmódokkal. 18 professzionális sportmód és 85 személyre szabható sportmód segít abban, hogy minden nap aktív maradhass. A síelés szerelmeseinek a HONOR Watch GS Pro óra olyan fejlett sí üzemmódot kínál, amely részletes információkat nyújt a megtett távolságról, az út idejéről, a maximális sebességről és emelkedőről, a függőleges emelkedőkről és lejtőkről illetve a magasságról, stb.

A HONOR Watch GS Pro órával közvetlenül a csuklódról indíthatsz hívásokat

Miután párosítottad a HONOR Watch GS Pro órát a mobiltelefonoddal, fogadhatod a bejövő telefonhívások, SMS és e-mail üzenetek és a kedvenc alkalmazásaid értesítéseit közvetlenül az óra számlapján. A beépített hangszórónak és mikrofonnak hála többé már nem szükséges a telefonod után kutatnod a hátizsákodban vagy a zsebedben. A hívásokat kényelmesen kezelheted a csuklódon a HONOR Watch GS Pro okosóra segítségével.

Készítsd össze a kedvenc zenéidet az útra a HONOR Watch GS Pro készülékbe

A HONOR Watch GS Pro óra 4 GB kapacitású belső memóriával érkezik, ez alkalmas maximum 500 dal tárolására, így nem maradsz zenei kíséret nélkül az expedíciók vagy az edzés során. A zenelejátszás hangerejét könnyedén szabályozhatod és böngészhetsz is a zeneszámok között a HONOR Watch GS Pro óra érintőkijelzőjén.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,39 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Szilikátos

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 48 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 78 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók, Sí funkció, Taktikai felszerelés, Szörfös funkció

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 840 óra (35 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 100 óra (4,17 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  HONB19S
Termékszám:  55026798-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05