Oldal frissítése

Honor 7S

4,3 131 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honor 7S

A(z) Honor 7S esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. Kijelzőjének átmérője 5,45", eszerint a normál méretű telefonok csoportjába tartozik. Ez a változat 4 magos MediaTek MT6739 mikrochipet kapott. Az operatív memória kapacitása 2 GB. Erejét tekintve kezdőknek ajánlott. A(z) Honor 7S telefont 3020 mAh kapacitású akkumulátor működteti. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is ellátták.

A(z) Honor 7S okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Honor 7S 5,45" átmérőjű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek max. felbontása 1440 × 720
  • MediaTek MT6739 processzor és 2 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): PowerVR GE8100
  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • A hátsó kamera felbontása: 13 Mpx
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) Honor 7S okostelefon képernyője és kamerája

Ez az átlagos 5,45" átmérőjű kijelző HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes kifogástalanul megjeleníteni. Komoly pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget nyújt. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Honor 7S okostelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx nagyon elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképeket készíthetsz vele, amelyeknél fel sem fog tűnni, hogy nem egy digitális fényképezőgéppel készültek. Egy ügyes kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik lelkes rajongói szerfelett elégedettek lesznek a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Honor 7S nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így nem foglalják el a memóriakártya helyét. A belső tárhely kapacitása könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A praktikus arcfelismerő funkció lehetővé teszi a telefon feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az OTG ("On The Go") technológiának hála külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  UM298ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10