Oldal frissítése

Honor 70

4,2 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honor 70

Ez a fejlett Honor 70 okostelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A kellő energiát az erős, 4800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a remek Honor okostelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Honor 70 ...
Mobiltelefon Honor 70 ...

Honor 70 mobiltelefon fontosabb jellemzői

  • Ezen Honor okostelefon 6,67" méretű kijelzővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 4800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 54 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,67"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint HDR10+ és ívelt élek
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és Magic UI felhasználói felület látja el
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 4800 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű Honor telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Honor telefonnal töltünk el, mivel 6,67" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Az ívelt élek kényelmes és stabil fogást nyújtanak, mert az ujjak természetesen alkalmazkodnak a készülék alakjához.

Mobiltelefon Honor 70 ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Honor okostelefon rendelkezik 54Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme Honor okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Honor mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4800 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 66 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Ezen Honor mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű Honor okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, Magic UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB RAM-mal látták el, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Ezen Honor mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Honor mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors érintés kell, köszönhetően a ujjlenyomat olvasónak. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és fólia a kijelzőre

Méretei:

161,4 × 73,3 × 7,91 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

178 g

Kód:  UM316ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15