Oldal frissítése

HiLook

Hikvision HiLook

Lépj be a kamerarendszerek világába a HiLookkal

A HiLook az ideális ár/teljesítmény arányt képviseli, ha megfizethető, mégis kiváló minőségű kameramegoldásokat keresel. A márka mögött a Hikvision, a kamerarendszerek kategóriájának megingathatatlan világelsője áll. Így számíthatsz arra, hogy a márka termékei kiváló védelmet nyújtanak otthonod vagy üzleted körül.

IP kamerák HiLook

Senki sem bújhat el a HiLook elől

A nagy felbontású, éjjellátó és széles látószögű kültéri és beltéri IP-kamerák gondoskodnak arról, hogy még egy egér se mászhasson be a birtokodra. A hálózati rögzítőkkel és az alkalmazásvezérléssel egyszerűen imádni fogod ezeknek a kameráknak a működését.

Megbízhatóság minden szempontból

A HiLook kamerák tartósak, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak, emellett megbízhatóságuk nappal és éjszaka is érvényesül. A velük való munka során biztosan megtalálod a kedvedre való egyéni alkalmazásokat angol nyelven vagy a kiegészítő tartozékok sorát is kipróbálhatod.

HiLook kamerák – megbízhatóság

A Hikvision HiLook termékek előnyei.

Paraméterek módosítása
63 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15