Oldal frissítése

HIKVISION HIWATCH

Hikvision HiWatch

Fedezd fel a Hikvision HiWatch korszerű kamerarendszereit

Ha komolyan gondolod otthonod vagy vállalkozásod biztonságát, nem szabad kihagynod a Hikvision HiWatch termékeit. A vállalat 2001 óta vezető szerepet tölt be kategóriájában, Európában, az USA-ban és Kanadában található fejlesztőközpontokkal, melyek különösen nagy megbízhatóságú kamerarendszereket gyártanak. A Hikvision HiWatch segítségével nem csak a minden igényt kielégítő kamerák széles választékát élvezheted, hanem a pontos videóminőséget, az egyszerű kezelhetőséget és még sok mást is.

Hikvision HiWatch IP kamerák

Hikvision HiWatch - kamerák, amelyekkel biztonságban érezheted magad

A Hikvision HiWatch beltéri és kültéri IP-kamerák hálózati rögzítőkkel kombinálva tökéletes áttekintést nyújtanak mindenről, ami az ingatlanod körül történik. A nagy felbontás és a nagy tárolókapacitás együttesen biztosítja, hogy egyetlen hívatlan vendég se kerüljön ki a látóköréből.

Hikvision HiWatch összekapcsolt rendszer egyszerű kezeléssel

Akár egy, akár tíz Hikvision HiWatch kamerával véded a kastélyodat, az egységes kezelési platform egyszerűvé teszi a velük való munkát. Megfizethető áron egy igazán robusztus kameramegoldást kapsz, amely mellett nyugodtan pihenhetsz.

Hikvision HiWatch kamerarendszerek

A Hikvision HiWatch kamerarendszerek bemutatása.

Paraméterek módosítása
77 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15