Oldal frissítése

HikVision HiWatch HWD-7108MH-G4

96 790 Ft

HikVision HiWatch HWD-7108MH-G4

Szeretnéd felügyelni az otthonodban vagy üzlethelyiségében lévő teljes biztonsági rendszert? Akkor nem kerülheti el figyelmedet ez a célszerű HIKVISION HIWATCH NVR hálózati felvevő. 16 kamerát csatlakoztathatsz hozzá, amelyek minden gyanús interakciót megfigyelnek, és lehetővé teszik az összes tevékenység és esemény nyomon követését. Ez az adott hálózati rögzítő egy lemez működtetésére alkalmas. A HDD maximális kapacitása 10 TB. A felvételek megtekintéséhez HDMI és VGA csatlakozó segítségével csatlakoztathatod a felvevőt a készülékekhez. A szóban forgó asztali hálózati felvevőt úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető és használható legyen irodákban vagy otthonokban. Nincs szükség rackszekrényekre vagy bonyolult beállításokra.

Hálózati felvevő HikVision HiWatch HWD-7108MH-G4 ...

HikVision HiWatch HWD-7108MH-G4 hálózati felvevő - alapvető jellemzők

  • Ez a nagyszerű HIKVISION HIWATCH NVR hálózati rögzítő tájékoztatást nyújt a potenciális biztonsági kockázatokról és szokatlan eseményekről
  • Egyszerű telepítés - irodai vagy otthoni környezetben történő használatra tervezték
  • 16 kamerához csatlakoztatható
  • A szóban forgó hálózati felvevő egy lemez befogadására képes
  • A HDD maximális kapacitása 10 TB
  • A hangrögzítő funkció lehetővé teszi a videóval szinkronban történő hangrögzítést
  • A felvételek legnagyobb elérhető felbontása 8 Mpx
  • Az előnézetek akkor jeleníthetők meg, ha a felvevőt a rendelkezésre álló USB 2.0, RJ-45 és SATA porton keresztül monitorhoz vagy TV-hez csatlakoztatod
  • A hálózati felvevő maximálisan 3840 × 2160 px felbontás rögzítését teszi lehetővé
  • Mozgás és behatolás érzékeléssel is felszerelték

A praktikus HIKVISION HIWATCH hálózati felvevő minőségi nyilvántartásokat biztosít

Menj biztosra, és válaszd a lehető legjobb minőségű bizonyítékokat, amelyek mindig rendelkezésre állnak az igényeidhez. Ez az előnyös NVR hálózati rögzítő az összes történés rögzítésére és nyomon követésére szolgál, amely az otthonod közvetlen közelében történik. A hangrögzítő funkció lehetővé teszi, hogy a videóval együtt hangot is rögzítsen a készülék. A felvételek legnagyobb elérhető felbontása 8 Mpx. Konkrét előnézetek tekinthetők meg, ha a felvevőt a rendelkezésre álló USB 2.0, RJ-45 és SATA porton keresztül egy monitorhoz vagy TV-hez csatlakoztatod. Az RJ-45 port csatlakozási sebessége 1000 Mb/s. A hálózati felvevő maximálisan 3840 × 2160 px felbontás rögzítését teszi lehetővé. A felvevőt mobilalkalmazás segítségével tudod vezérelni. Hirtelen bekövetkező esemény esetén a hálózati felvevő azonnal figyelmeztetni fog a mobiltelefonodra küldött értesítéssel.

A hálózati felvevő praktikus funkciókat kínál

A célszerű HIKVISION HIWATCH hálózati felvevőnek köszönhetően a folyamatos vagyonvédelem akkor is garantált, amikor nem vagy jelen. Mozgás és behatolás érzékeléssel felszerelve, ami növeli a videómegfigyelési rendszer hatékonyságát és hasznosságát azáltal, hogy automatikus felismerést és megfelelő választ ad bizonyos eseményekre, így nagymértékben csökkenti az állandó emberi felügyelet szükségességét.

Mérete:

4,8 × 26,5 × 22,5 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

1600 g

Videó kompresszió:

H.265+, H.265, H.264 és H.264+

Paraméterek

Típus

Típus NVR

Tárhely

Maximum kapacitás 10 TB
HDD maximális kapacitása 10 TB
Meghajtóhelyek száma (2,5" és 3,5") 1 ×

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma 16
Videó kompresszió H.265+, H.265, H.264, H.264+
Felvétel maximális felbontása 8 Mpx
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Tulajdonságok

Videókimenet HDMI, VGA
Kivitel Asztali
Portok USB 2.0, RJ-45, SATA
RJ-45 port sebessége 1 000 Mb/s
Funkciók Hangfelvétel
Érzékelés Mozgás, Behatolás
Vezérlés Mobilalkalmazás
Értesítés Mobil

Méret & súly

Szélesség 26,5 cm
Magasság 4,8 cm
Mélység 22,5 cm
Tömeg 1 600 g
Kód:  HKVS_23_52
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  300227954
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10