Oldal frissítése

Hikmicro

Hikmicro

A Hikmicro hőkamerával nem fogsz lemaradni semmiről

A Hikmicro márka a világszerte ismert Hikvision vállalat alá tartozik. Ez az innovatív vállalat a bevételeinek jelentős részét termékfejlesztésre és kutatásokra fordítja. Több, mint 34 000 alkalmazottjának csaknem fele a kutatásban dolgozik. És ez valóban meg is látszik. A Hikmicro hőkamerákra, magokra, modulokra és kamerákra specializálódott a legkülönbözőbb iparágak számára. Melyik kültéri eszközük lesz tehát számodra a legmegfelelőbb?

Hikmicro monokuláris hőkamera

Hikmicro monokuláris hőkamera a tökéletes képek eléréséért

A Hikmicro monokuláris hőkamerák nagyszerű kompakt eszközök a környezet megfigyelésére. Ideálisak például vadászok és prémvadászok számára egyaránt. A 200-4 472 m-es észlelési távolság és a 8-szoros digitális nagyítás révén garantáltan nem maradsz le semmiről, sem akció közben, sem azon kívül. A Hikmicro-val ugyanis könnyedén készíthetsz fényképeket és videofelvételeket is. Az akkumulátor élettartamának köszönhetően akár 8 órán át is használhatod a szabadban, és az időjárás viszontagságai sem állíthatnak meg – az IP67-es védelem lehetővé teszi a zord körülmények közötti használatot.

A Hikmicro célzókészülékkel nem hibázhatsz

A Hikmicro célzókészülékekre a terepen bármilyen körülmények között számíthatsz. A köd, füst, sötétség, eső vagy hó nem jelentenek akadályt az IPX7 szabványnak és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően. A VOx technológia például még nagyításkor is éles képet biztosít. Emellett rendelkezésre áll egy adaptív AGC is, amely a Hikmicro céltárgyaknál automatikusan beállítja a kép dinamikatartományát az ideális színkontraszt elérése érdekében.

Hikmicro céltávcsövek
Hikmicro céltávcső

A Hikmicro céltávcső tökéletesíti a fegyveredet

A Hikmicro hőkamerás céltávcső lehetővé teszi, hogy egy közönséges puskatávcsövet akár éjszaka is másodpercek alatt használhass. De ugyanúgy akár a kezedből is figyelhetsz, mint egy monokulárral. Nem kell aggódnod amiatt, hogy fegyverrel együtt használod őket – a fémszerkezet rendkívül ütésálló. A többi Hikmicro műszerhez hasonlóan ez is a piacon kapható legérzékenyebb magot és fejlett technológiát kínál a tökéletes képalkotás elérése érdekében, és kiváló védelmet nyújt minden időjárási körülmény között.

    Az összes ennyiből: 1

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15