Oldal frissítése

HAWAJ

Hawaj – irodai székek

Hawaj: Kényelmes és ergonomikus irodai székek

A Hawaj cég 2007 óta működik azzal a céllal, hogy folyamatosan javítsa termékkínálatának minőségét és a szolgáltatásait is. A cég számtalan terméket dobott piacra az otthon, a kert és a szabadidős tevékenységek számára. A vásárlók körében a legnépszerűbbek a trambulinok, bár-, irodai és konferencia- vagy gamer székek. A Hawaj hangsúlyt fektet a minőségre és a funkcionalitásra. Például a székeket és karosszékeket úgy tervezték, hogy biztosítsák a megfelelő testtartást és megelőzzék a hosszas ülésből származó fájdalmakat. Válassz a színek és dizájnok széles választékából.

Hawaj irodai székek

Hawaj irodai székek a kényelmes munkához

A Hawaj irodai székek nem csak az irodában, hanem az otthoni munkavégzés során is tökéletesen alkalmazhatóak. Természetesen vannak különféle kivitelek, amelyek minőségi anyagok és kárpitozás felhasználásával készültek. A fejtámla, a stabil talp és a biztonsági dupla görgők kényelmes és ergonomikus üléspozíciót biztosítanak. Többféle szín közül választhatsz.

A Hawaj gamer székekkel az élmény még felemelőbb

A Hawaj gamer székek minden számítógépes játékrajongónak tetszeni fognak. Úgy tervezték őket, hogy megszüntessék a hosszan tartó ülés közbeni fájdalmat, és ugyanakkor elősegítsék a megfelelő testtartást. A hintamechanizmus, a párnázott háttámla és a karfák a legnagyobb kényelmet nyújtják a több órás játék során is. A sportos autósülés kialakításának köszönhetően a játékélmény megduplázódik.

Hawaj gamer székek
    Hawaj irodai fotelek

    Hawaj tárgyaló fotelek a stílusos belsőépítészetet képviselik

    A Hawaj tárgyaló fotelek számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Remekül mutatnak dizájnos és funkcionális kiegészítőként. Használhatod őket az irodában, a nappaliban vagy munkaszékként a számítógéphez. Akár bársonyfelülettel, akár műbőrrel ellátott modellt választasz, többféle színváltozat áll rendelkezésre. Nagyszerűen hangolhatók a beltérrel is, emellett néhány modell görgőkkel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mozgatást.

    Paraméterek módosítása
    31 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10