Oldal frissítése

HARMONY

Harmony banner

Harmony: A tisztaság és elegancia ölelésében

Azt mondják, hogy a hérmandi (Harmanec) papírgyár helyén hattyúk lakta tavacska helyezkedett el, így a "fehér hattyú" már 1829-től összeköthető a papírgyár történetével és Szlovákia egyik legöregebb regisztrált védjegyévé vált. A tisztaság, előkelőség és az elegancia szimbóluma, és épp ezért képviseli a Harmony márkáját, mivel a termékek a letisztult részleteikkel szólítják meg a felhasználót, emellett biztonságosan használhatóak, hiszen gyengéden bánnak az érzékeny bőrrel és a természettel is. A Harmony márka folyamatosan figyeli az aktuális trendeket és a papíralapú higiéniai eszközökkel kapcsolatos igényeket, amelyet a vásárlók gyakran a Vásárlói választás vagy a Best Buy Awards díjakkal értékelnek.

Harmony kendők

A Harmony törlőkendők az egész háztartás takarítására használhatóak

A papírtörlőket ma már a felhasználók nem csak a konyhában, hanem az egész háztartásban is használják. Pontos felhasználási céllal rendelkező papírtörlőt keresel? Válaszd a speciális Harmony Expert sorozatot. A Clean Expert sorozat alkalmas a háztartás takarítására, az extra erős Garage Expert törlőkendők a garázs, dolgozószobák és műhelyek tisztítására szolgálnak, a Pet Expert termékek pedig kifejezetten a házi kedvencek nyomán keletkező különféle szennyeződések eltakarítására szolgálnak.

A Harmony 3 rétegű termékei maximális kényelmet biztosítanak

A Harmony márka elhozta a kivételes Delicate Care termékeket, melyek 3 rétegű termékeket tartalmaznak a legigényesebb felhasználók számára. A kivételességük az extra puhaságukban és simaságukban rejlik - ezeket a tulajdonságokat az eukaliptusz szálak bambusz- és avokádóolajjal történő kombinálása során szerzik. Épp ennek a speciális kombinációnak köszönhetően nyugtatják meg a Harmony termékek még a legérzékenyebb bőrt is.

Harmony 3 rétegű termékek
Harmony Professional

A Harmony funkcionális megoldást nyújt a professzionális részlegnek is

A Harmony Professional sorozat termékei funkcionális megoldást kínálnak a professzionális higiéniás részlegének is, mely hoteleket, kávéházakat, éttermeket, különböző ipari ágazatokat, egészségügyet, nyilvános intézményeket, wellness szolgáltatókat és további szervezetek foglal magában. A portfólióban mindenekelőtt különféle toalett papírokat, konyhai törlőkendőket, tekercselt és lapolt kendőket, szappanokat és fertőtlenítőszereket találunk.

Paraméterek módosítása
32 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05