Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rowenta hajvasalók

Rowenta hajvasalók

Rowenta hajvasalók

Minden nap kiegyenesíted a hajad? Vagy csak különleges alkalmakkor? A hajad inkább vastag szálú és göndör, vagy csak enyhén hullámos? A Rowenta márkával minden hajtípushoz megtalálod a megfelelő terméket. A német Rowenta márka nagy hangsúlyt fektet a modern technológiára, hogy így biztosítsa a haj egészségének megőrzését és a tökéletes frizura megalkotását. A modellek olyan szabadalmaztatott technológiákkal érkeznek, amelyek lehetővé teszik például az egyes tincsek vasalását egyetlen mozdulattal alacsony, 170 ° C-os hőmérsékleten, az újdonságnak számító hajgöndörítést a vasalóval vagy azt az innovációt, amely egy beépített hajkefével dús hatású hajat készít. Választhatsz a keratinnal és argán olajjal gazdagított vasalók közül a haj táplálásáért, az ionizálóval ellátott hajvasalók közül, amelyek hidratálják a hajat és ápolják a hajvégeket, vagy természetesen a legjobb technológiák kombinációját kínáló készülékek közül is. 

Rowenta hajvasalók ionizálóval

Rowenta hajvasalók ionizálóval

A Rowenta hajvasalók több millió negatív töltésű iont bocsátanak ki, amelyek eltávolítják a statikus elektromosságot a hajból, és kellemesen puha tapintású hajat eredményeznek. Az ion-kezelt haj fokozottan veri vissza a fényt, ezért ragyogóan fényes. Említésre méltó az is, hogy az anionok hidratálják a hajat a hajszálak károsodásának elkerüléséhez, továbbá az elkészített frizura tartósságáért. Minden Premium Care Rowenta hajvasaló tartalmaz ionizálót, amely kasmír keratinnal és argán olajjal kényezteti a hajszálakat. Néhány Rowenta hajvasaló ionizálóval és Keratin & Shine kerámia-turmalin felülettel rendelkezik, melynek előnye, hogy természetes módon bocsát ki magából negatív töltésű ionokat, illetve keratint tartalmaz, a haj egyik alapvető alkotóelemét.

Rowenta 2 az 1-ben hajvasalók az egyenesítéshez és a loknikhoz

A Rowenta hajvasaló nagyszerű 2 az 1-ben megoldás a haj göndörítéséhez és egyenesítéséhez. Ezeknek a modelleknek a segítségével megalkothatod a tökéletesen egyenes frizurát és a romantikus, hullámos hajstílust egyaránt. Ideális a különböző frizurák kipróbálásához. A vasaló segítségével készített hullámokkal és loknikkal ragyogó fényt és kifinomult megjelenést biztosíthatsz a hajadnak. A Premium Care termékcsaládba tartozó modellek egy szabadalmaztatott Instant Curling rendszerrel rendelkeznek, amely még egyszerűbbé teszi a hajgöndörítést.

Hajvasaló a göndör és hullámos hajért - 2 in 1
Rowenta hordozható hajvasalók

Rowenta hordozható hajvasalók

A Rowenta hordozható hajvasalókat kompakt méretek jellemzik, így könnyedén elférnek minden kézipoggyászban. Kompakt méretei ellenére nem hiányoznak azok az alapvető funkciók, mint például a választható hőmérséklet, a zárendszer vagy az üzemjelző.

Rowenta hajsimító kefék

A Rowenta hajsimító kefék remek alternatívát jelentenek vagy kiegészítik a klasszikus hajvasalókat. A Rowenta bizonyított hatékonyságú modellt kínál még az erősen göndör haj számára. Az így kapott hatás könnyedebb, mint egy hagyományos hajvasaló esetében, mert a Rowenta kefével történő vasalás nem fosztja meg a hajat a dús hatástól. A vasalás folyamata többféle sörtével történik - némelyek megnyújtják a hajat, a többi pedig felhevíti, majd kiegyenesíti. A Rowenta hajsimító kefék fő előnye a hajvasalás sebessége - a vasalással töltött idő akár harmadát is megtakaríthatod. Hőmérséklet-választóval vagy iongenerátorral is rendelkeznek.

Rowenta hajsimító kefék
Paraméterek módosítása
20 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10