Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Hajszárítók

A hajszárító azon túl, hogy megszárítja a hajat, a különféle kiegészítőknek köszönhetően segít a tökéletes frizura kialakításában is. A hajszárító kiválasztásakor összpontosíts a teljesítményre, a hőmérsékletre és a levegő sebességének beállítási lehetőségeire, melyek lehető teszik a szárítás jobb irányítását és a hajkárosodás kockázatának csökkentését.

Folytatás
Paraméterek módosítása
280 termék

Hajszárítók

Régebben a hajszárító egy meglehetősen veszélyes tárgynak számított, otthoni használata nem igazán volt elterjedt. Folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már a hajszárító használata gyakori, teljesen biztonságos és kíméletes a hajhoz. Hogyan fejlődött a hajszárító technológiája a történelem során és hogyan vigyázhatsz legjobban a hajadra?

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15