Oldal frissítése

Remington D3010 Power Dry

4,7 248 értékelés
8 090 Ft

Remington D3010 Power Dry

Remington első osztályú hajszárító gyors, hatékony és egészséges hajformázáshoz. Ezzel a nagyszerű segítséggel percek alatt professzionális külsejű és rabul ejtő hajkorona büszke tulajdonosává válhatsz otthonodban.

Az eszköz kerámia bevonata selyem proteineket és ionokat tartalmaz így tökéletesen csillogó és egészséges hatást ad a hajnak néhány egyszerű lépésben. Mostantól tökéletes, fodrászokat megszégyenítő frizurát készíthetsz magadnak profik nélkül, otthon.

A Remington D3010 Power Dry nem csak 2000 W-os teljesítményével nyűgöz le, de 3 válaszható hőmérsékleti beállításával és fújási erősségével, valamint öko funkciójával, melynek köszönhetően a hajszárítás sokkal kevesebb áramot fogyaszt. A hideg levegő funkcióval könnyedén beállíthatod a hajad, ragyogó simaságot adva neki.

A Remington Power Dry ionképző és selymesítő kerámia lemezzel van ellátva, mely maximális ragyogást biztosít, kócolódás nélkül. Emellett a hajszárító kiáramlás szűkítővel is el van látva a gyors és könnyű hajformázáshoz.

Termék jellemzők:

  • Teljesítmény 2000 W
  • Kerámia- és ionizációs rács a tökéletes hőmérséklet-eloszlás és a sima és ragyogó hajért
  • 3 hőmérséklet / 2 sebesség
  • Öko beállítások - közepes hőmérsékletű, energiatakarékos
  • Hideg fújás
  • Szűkítő fúvócső
  • Cserélhető hátsó rács, mely könnyen tisztítható
  • Akasztó

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  REMVV002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45358560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10