Oldal frissítése

Remington hajsütővasak és hajgöndörítők

remington hajgöndörítő

Remington hajgöndörítő – hullámok, ahogy csak szeretnéd

A Remington hajgöndörítő kivételes termék, amellyel minden nap öröm a tökéletes frizura elkészítése. Varázsolj magadnak mesés hullámokat, alkalmi frizurákat vagy feszes tincseket könnyedén. A Remington hajgöndörítő eszköznek hála a göndörítés eredménye mindig jellegzetes és tartós. A hajgöndörítő Remington márkájú változata mindenki számára alkalmas, aki értékeli a csúcsteljesítményt, a kiváló minőséget, a könnyű kezelhetőséget és a professzionális kialakítást. A továbbfejlesztett felület garantálja a védelmet a hajformázás során, még hosszan tartó használat esetén is.

hajsütővas Remington

Klasszikus Remington hajgöndörítő a természetes és fényes hullámokért

A klasszikus Remington hajsütő használatával nemcsak apró, varázslatos hullámokat, hanem természetes megjelenésű, dús loknikat is készíthetsz magadnak. A védőfelületnek köszönhetően a hajad mindig fényes és egészséges lesz. A Remington hajgöndörítő egyenletes hőelosztásával és sima, csomósodásmentes göndörítést lehetővé tevő felületével garantáltan lenyűgöz majd. A szabályozható hőmérsékletnek köszönhetően ráadásul a hő nem terheli feleslegesen a hajadat.

Kúpus Remington hajgöndörítő - gyönyörű hullámok pillanatok alatt

A kúpos kialakítású Remington hajgöndörítő használatával egyszerre készíthetsz természetes megjelenésű hullámokat a munkához vagy akár csábító tincseket bármilyen partihoz. A továbbfejlesztett felület sima, gubancmentes kezelést biztosít, és védi a hajat a sérülésektől. A Remington hajsütővas bármikor, mindössze 30 másodperc alatt bevetésre kész. A hűvös végnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt sem, hogy megégeted az ujjaid.

kúpos hajgöndörítő Remington
Paraméterek módosítása
29 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15