Oldal frissítése

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

4,8 99 értékelés
11 690 Ft

Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Az Remington márkájú első osztályú Curling Wand hajsütővas a márka Silk kollekciójából extra gyors, hatékony és egészséges hajstílust biztosít. Ezzel a nagyszerű eszközzel pillanatok alatt magával ragadó hajstílust varázsolhat otthona melegében.

Silk kollekció

 

A Silk kollekció a professzionális hajformázók egyedülálló gyűjteménye. Stílusos design, piros színben.  Az összes készülék ebből a kollekcióból úgy készült, hogy lehetővé tegye a kiváló minőségű hajformázást és megszünteti a statikus, szálló hajat.  A kerámia bevonatnak köszönhetően haját tökéletesen fényessé és egészséges megjelenésüvé varázsolja néhány lépésben. Tökéletes, szalon minőségű frizurát készíthet professzionális segítség nélkül, kényelmes otthonában.

Remington Silk Curling Wand

 

A Remington Silk Curling Wand hajformázó le fogja Önt nyűgözni, nem csak a modern stílusos megjelenésével és kiváló teljesítményével, de még az állítható hőmérsékletével is. Hőmérséklettartománya 120-220°C, így megfelelő bármilyen típusú haj formázásához. A kúp alak és a kúpos test kombinációja lehetővé teszi, hogy gyönyörű spirálos loknikat hozzon létre. További funkciója az informatív digitális kijelző és a hőmérséklet zár, amely megakadályozza a hőmérséklet nem kívánt változtatását.

A Remington Silk Curling Wand hajformázóval elfelejthetjük a végeláthatatlanul hosszú várakozási időt, ugyanis akár 30 másodperc alatt felmelegszik és használatra kész, így nem pazarolja az Ön idejét. A Remington gondol még az Ön biztonságára is - automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval, egy hőálló kesztyűvel és a csomagolással rendelkezik, hogy megvédje Önt az esetleges balesetektől.

Legfontosabb jellemzők:

  • Kúp alak és kúpos test (25 mm - 13 mm) a spirálos fürtökért
  • Hőmérséklettartománya: 120-220 °C
  • Gyors felmelegedés, 30 másodperc
  • Automatikus biztonsági lekapcsolás 60 perc után
  • Digitális kijelző
  • Hőmérséklet zár a nem kívánt változtatások ellen
  • Hőálló kesztyű
  • Hőálló csomagolás

Paraméterek

Típus

Típus Kúpos

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 29,4 s
Max. hőmérséklet 220 °C
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Piros
Kód:  REMKU010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45487560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20