Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips hajvágók

philips hajvágók

Philips hajvágó

A Philips hajvágógép a végső pontosságot és a végső vágás feletti ellenőrzést a te kezedbe adja. A Philips hajvágó önélező titán pengékkel, ergonomikus fogantyúval és számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek még magasabb szintre emelik frizurádat. A philips hajnyírógép kiemelkedő tulajdonsága a DualCut technológia, amely a kétszeresen élesített vágóegységet és az alacsony súrlódású kialakítást ötvözi. A maximális teljesítmény és a mozgásszabadság érdekében használd a vezeték nélküli hajvágó Philips készüléket. A Philips hajnyíró nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorával 1 órás töltés után akár 120 perc vezeték nélküli működésre is képes. A Philips hajvágó akár 3 állítható hajfésűvel is kapható: 1-7 mm, 7-24 mm és 24-42 mm. Egyszerűen csatlakoztasd az egyik fésűt, és válassz több mint 400 beállítás közül, reteszelési lehetőséggel. Lépj kapcsolatba velünk. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő Philips hajvágógépet.

Paraméterek módosítása
17 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10