Oldal frissítése

HAIER HWS247FDU1

Ingyenes
szállítás boltjainkba
818 590 Ft

HAIER HWS247FDU1

Haier
Candy
Hoover
Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Borhűtő
HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő 5 fából készült polccal rendelkezik, amelyeken akár 247 palackot is tárolhatunk. A Haier borhűtő modern technológiával, alacsony energiafogyasztással és ízléses dizájnnal tűnnek ki, amely elegánsan kiegészít szinte bármilyen teret. Biztos lehetsz abban is, hogy a legjobbat kapod a borodnak, köszönhetően a borhűtő egyedülálló, UV-szűrős, átlátszatlan ajtóinak, amelyek nem engedik be a kívülről érkező UV-sugarakat. A borszekrény lehetővé teszi a hőmérséklet elektronikus beállítását +5 °C és +20 °C között. A hőmérsékletet ezután a készülék egykönnyen leolvasható LED-kijelzőn jeleníti meg. Az alacsony hőmérséklet-kompenzációs funkciót is tartalmaz.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő legfontosabb jellemzői

Elegáns borhűtő a borok professzionális tárolásához LED világítással

Anti-UV szűrő az ajtóban megakadályozza a kívülről érkező UV sugarakat

Natural Air Flow

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő páratartalom-szabályozó rendszerrel van felszerelve

Csatlakozás a hOn alkalmazáson segítségével Wi-Fi hálózaton keresztül

Anti-vibrációs rendszer - alacsony zajszint

Aktív szénszűrő a környezeti szagok megkötésére

Kiváló minőségű fa polcok és digitális LED kijelző

Ajtózár, nyitott ajtó riasztás

Átlátszatlan ajtó a megfelelő tároláshoz

HAIER HWS247FDU1 borhűtő hOn app csatlakozással

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő tökéletes kiegészítője otthonodnak, és az okos hOn alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Tökéletes körülmények a bortároláshoz

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő tökéletes feltételeket biztosít kedvenc boraid tárolásához. Mostantól úgy élvezheted boraidat, mintha a kedvenc borospincédből származnának. Az alacsony rezgésszámú kompresszornak köszönhetően nagyon alacsony zajszinten működik, az egyedülálló, átlátszatlan ajtóban található UV-szűrő megvédi a belső teret a kívülről érkező ultraibolya fénytől, a kiváló minőségű LED-világítás pedig megakadályozza a palackok túlmelegedését. A HAIER HWS247FDU1 készülék belsejében a páratartalom és a hőmérséklet pontosan szabályozható. A Haier borhűtő gondos tervezése ésfejlett funkciói piacvezetővé tették őket.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő csatlakoztatása a hOn okos alkalmazással

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő egyik kellemes előnye a hOn alkalmazás használatának lehetősége, amelyet ingyenesen telepíthetsz okostelefonjára. A borhűtő Wi-Fi technológiával van felszerelve, így bárhonnan és bármikor vezérelhető. Az alkalmazásban rögzítheted a borok számát, így teljes áttekintést kaphatsz a borhűtő állapotáról. Ezek a modern technológiák teljesen új szintre emelik a borok kezelését.

HAIER HWS247FDU1 Natural Airflow technológiával

A HAIER HWS247FDU1 borszekrény az egyedülálló Natural Airflow technológiával és az ajtón található UV-védelemmel rendelkezik.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

HAIER HWS247FDU1 Natural Airflow technológiával

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő az egyedülálló Natural Airflow System technológiával rendelkezik. A precíz hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők segítségével a ventilátor és a kompresszor együttesen gondoskodik a professzionális borászatban megtalálható tökéletes 50-70%-os páratartalom fenntartásáról. A hűtő alján található tartályból származó víz ezután nedvességgé alakul, az antigravitációs légáramlás pedig biztosítja a tökéletes eloszlást a belső térben.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Optimális hőmérséklet az egyes borfajtákhoz

A HAIER HWS247FDU1 készülékkel kiválaszthatod az ideális hőmérsékletet az adott borfajtához. A fehér és rozé borok 7 és 12 °C közötti hőmérsékletet igényelnek, a vörösborok 15 és 18 °C között lesznek megfelelőek, a pezsgőket 8 és 10 °C között kell tárolni, a habzóborok esetében pedig az optimális tárolási hőmérséklet 5 és 7 °C között van.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

UV-védelem a bor megfelelő ápolása érdekében

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő egyedi, átlátszatlan ajtaja fekete, csiszolt rozsdamentes acélból készült. Az UV-szűrők megakadályozzák a napsugarak behatolását, miközben védelmet nyújtanak a káros fénysugarak ellen, amelyek jelentősen befolyásolhatják a bor ízét és minőségét. Így a drága és kiváló minőségű borokat is tárolhatjuk és archiválhatjuk, és olyan tárolási szintet érhetünk el, mint egy igazi borospincében.

A HAIER borhűtő elektronikus hőmérséklet-beállítással rendelkezik +5 °C és +20 °C között.

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő belseje tölgyfa polcokból áll. A HAIER HWS236GDGU1 borhűtő elektronikus hőmérsékletbeállítással rendelkezik +5 °C és +20 °C között.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Elegáns fa polcok a biztonságos tároláshoz

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő fa polcokkal van felszerelve, amelyek nagyon elegánsan néznek ki, és egyben biztonságosan tárolják kedvenc borospalackjaidat. Különböző méretű palackokat helyezhet el rajtuk több rétegben.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

A HAIER HWS247FDU11 borhűtő abszolút ellenőrzése a digitális kijelzőnek köszönhetően

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő áttekinthető, intuitív kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását 5-20°C között anélkül, hogy a borhűtő ajtaját kinyitnád. Kiválaszthatod az ideális hőmérsékletet az adott bortípushoz. A LED kijelző és a hangjelzés figyelmeztet a hőmérséklet emelkedésére, például ha az ajtó nincs nyitva.

HAIER HWS247FDU1 egyzónás borhűtő rezgésgátló rendszerrel

A berendezéshez automatikus leolvasztási rendszer, optikai túlmelegedési riasztó, illetve nagy teljesítményű és gazdaságos LED-világítás is tartozik.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

HAIER HWS247FDU1 borhűtő antivibrációs rendszerrel

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő kiváló minőségű, antivibrációs rendszerrel ellátott kompresszorral rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a rezgéseket és a zajt. Nem haladja meg a 37 dB(A) értéket. Biztos lehetsz benne, hogy semmi sem károsítja a borokat.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Aktívszenes szűrő biztosítja a tiszta levegőt

Ahhoz, hogy borod mindig a legjobb formáját hozza, fontos, hogy a palackokat körülvevő levegő tiszta legyen. Ez biztosítja, hogy a bor íze és aromája ne sérüljön. Ezért a HAIER HWS247FDU1 boradagoló aktívszenes szűrővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a palackok belsejében lévő levegő mindig tiszta legyen. Más szóval a bor olyan környezetben érlelődik, amely leginkább egy természetes borospincéhez hasonlít. Így a palackok mindig kéznél vannak, amikor csak szükséged van rájuk.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Alacsony hőmérséklet-kompenzációs funkció

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő alacsony hőmérséklet-kompenzációs rendszerrel van felszerelve. A rendszer állandó hőmérsékletet felügyel, így biztosítva, hogy az íz és az aroma ne változzon, és a borok megőrizzék legtisztább formájukat. Ha a környezeti hőmérséklet alacsonyabb a kívánt hőmérsékletnél, a rendszer automatikusan elindul és a készülék felmelegszik, a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtés ismét kikapcsol.

Tartsd biztonságban a borodat

HAIER borhűtő praktikus zárral

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő praktikus ajtózárral rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy borkollekciód minden körülmények között biztonságban legyen.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

LED világítás

Ízléses világítás

A HAIER HWS247FDU1 borhűtő LED-es környezeti világítása a jó láthatóságot és a felismerhetőséget szolgálja. A fény kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos világítás, és emellett nagyon kevés hőt bocsát ki, így nem növeli a HAIER HWS247FDU1 borszekrény belső hőmérsékletét, és fenntartja a bor tárolásának optimális körülményeit.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Élvezd a bort otthonod kényelméből

Ideális körülmények a bor tárolásához a HAIER HWS247FDU1 borhűtőben

A borok számára ideális egy olyan borospince, ahol a hőmérséklet kb. 11 °C-ot ér el, a páratartalom pedig 65%-on tartható. Érthető módon nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy borospincével rendelkezzen, de szerencsére itt van a HAIER HWS247FDU1 borhűtő, amely a saját otthonod kényelmében gondoskodik a boraidról.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1

Tökéletes körülmények a bortároláshoz

Ideális körülmények a bor tárolásához a HAIER HWS247FDU1 borhűtőben

A bor megfelelő tárolása is fontos. A parafa dugónak mindig nedvesnek kell maradnia, hogy megakadályozza a kiszáradást és a lehető legjobban megakadályozza az oxigén bejutását.

Vinotéka HAIER HWS247FDU1


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 74,2 kg

Energetikai jellemzők - 2021, bortartók

Energiaosztály D
Éves energiafogyasztás 85 kWh/annum
Tárolható max. palackok száma 247
Zajkibocsátási osztály C

Típus

Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 5

Funkciók

Felszereltség UV szűrő
Klímaosztály SN

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 190 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 71,4 cm

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Tárolható max. palackok száma 247
Kód:  HAIVI024
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  34004725

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05