Oldal frissítése

WowME gyerek okosórák

WowME okosóra gyerekeknek

WowME okosóra gyerekeknek: Biztonság és szórakozás egyben

Ha olyan okosórát keresel a gyerekeknek, amely biztonságban tartja őket, lehetővé teszi számukra a telefonálást, motiválja őket a mozgásra, és rengeteg szórakozást kínál nekik a játékokon keresztül, akkor a WowME a kézenfekvő választás. Ez a fiatal elektronikai márka kínálja a piacon a legszélesebb választékot a gyermekórák közül. Mindezt az Alza.hu műhelyéből, amely garantálja a gyors kiszállítást és a gyors szervizt ill. értékesítés utáni támogatást nyújt- ehhez tartozik egy segédoldal, mely GYIK-eket és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat tartalmaz. Adj gyermekeidnek félelem nélküli szabadságot - szerezz be nekik egy WowME okosórát.

  • Teljesen magyarul Az óra, az alkalmazás és a támogatás teljes mértékben magyar nyelvre van lokalizálva.
  • GPS-követés A maximális biztonság érdekében valós időben nyomon követheted a gyermek tartózkodási helyzetét.
WowME Kids 4G gyerek okosóra

WowME Kids 4G

A WowME Kids 4G gyerek okosóra tele van funkciókkal. Nem csupán extra tartósak, hogy elbírják a gyerekek csínytevéseit, de a SIM-kártya behelyezésének lehetőségével a kicsik mindig kapcsolatban lesznek veled. Ezen kívül beállíthatsz egy biztonságos zónát, vagy GPS segítségével nyomon követheted őket, ráadásul az SOS gomb segítségével a gyerekek bármikor segítséget hívhatnak. Az óra fekete, kék és rózsaszín színben kapható.

WowME Kids 4G Safe+

A WowME Kids 4G Safe+ okosóra gyerekeknek egy továbbfejlesztett modell, amely pulzusérzékelővel és zenelejátszóval rendelkezik közvetlenül az órában. A kommunikáció beágyazott SIM-kártyán keresztül történik, így az óra irányában ugyanúgy lehet hívást indítani, mint egy hagyományos telefonra. A GPS-nek köszönhetően biztonságos zónát is beállíthatsz gyermekeid számára, illetve valós időben követheted a tartózkodási helyüket. Az órán található egy SOS gomb és egy csendes üzemmód is a tanítási órák idejére. Fekete, kék és rózsaszín változatban fiúk és lányok számára egyaránt elérhető.

WowME Kids 4G Safe+ okosóra gyerekeknek
WowME Kids Play okosóra gyerekeknek

WowME Kids Play

A WowME Kids Play egy olyan okosóra gyerekeknek, amely ötvözi a szórakoztató és hasznos funkciókat. Az alkalmazásokból érkező okos értesítések mellett a gyerekek találnak benne például lépésszámlálót vagy pulzusmérőt, de mindenekelőtt 8 szórakoztató játékot, illetve 6 egymással kombinálható sportmódot. Emellett lenyűgöző az alvásfigyelés, a változatos óralapválaszték és a szíjcsere lehetősége (két extra szíjat tartalmaz a csomag).

WowME és GPS-követés

Ha szabadságot szeretnél adni gyermekednek, de biztonságban és ellenőrzés alatt szeretnéd tartani, értékelni fogod a GPS-követést, amely lehetővé teszi, hogy mindig tudd, hol jár éppen a gyermeked - valós időben követheted a tartózkodási helyét, vagy a nap bármely szakában megnézheted a mozgási előzményeit. A GPS mellett a WowME Kids Smartwatch a legpontosabb helymeghatározás érdekében a mobilhálózat vagy a közeli WiFi hálózatok adatait is használja.

WowME GPS-követés
WowME Tracker alkalmazás

WowME Tracker alkalmazás

Minden funkció nyomon követhető a WowME Tracker nevű mobilalkalmazásban, amely teljesen angol nyelvű, és letölthető iOS és Android operációs rendszerű mobiltelefonokra. Sok mindenre képes - nyomon követi a tartózkodási helyet, a sporttevékenységeket vagy az alvást, beállíthatod a pihenőidőt, videohívást kezdeményezhetsz vagy hangüzenetet küldhetsz. De figyelmeztet, ha az óra viselője elhagyja a biztonságos zónát, illetve SOS-vevőként is működik, amikor éppen szükség van rá.


A WowME márkáról

A 2020-ban alapított WowME márka ilyen rövid idő alatt közel 100 000 eladott készülékkel büszkélkedhet, ami a vásárlók nagyfokú bizalmát tükrözi. Minőségi okosórákat kínál elfogadható áron, valamint olyan szervizeket és szolgáltatásokat, mint a kiterjesztett garancia, azonnali csere és ajándékok kiegészítő szíjak formájában. Ráadásul Alza.hu pártfogásának köszönhetően számíthatsz a gyors kiszállításra.

A WowME márkáról
Paraméterek módosítása
12 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05