Oldal frissítése

GREE GDN20BE-K5EBA1A

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GREE GDN20BE-K5EBA1A

A minőségi GREE GDN20BE-K5EBA1A páramentesítő elvonja a levegőből a nedvességet, ezzel sokkal egészségesebb életkörnyezetet teremt. Párátlanítás közben a levegőt is megtisztítja. Konkrétan ezen mobil, GREE által megálmodott segítőt 30 m2 -es alapterülethez javasoljuk. Nagy teljesítményét 20 l/nap párátlanító kapacitása is bizonyítja. 2,6 l űrtartalmú tartályának köszönhetően, időnkénti használat esetén, sem igényel gyakori beavatkozást. 39 dB zajszinttel annyira halk működésű, hogy alvás közben is bátran párátlaníthatsz.

A csodás GREE GDN20BE-K5EBA1A párátlanító lényegesebb tulajdonságai

  • Légtisztító és párátlanító egyben
  • Páramentesítő kapacitása egészen 20 l/nap
  • Max. szobaméret: 30 m2
  • Víztartály űrtartalma: 2,6 l
  • A korszerű GREE műhelyében készült páramentesítő további hasznos funkciói: légtisztítás, teljesítményszabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás

A modern GREE GDN20BE-K5EBA1A páramentesítő további kulcsfontosságú funkciói

A kiváló minőségű GREE GDN20BE-K5EBA1A időzítővel rendelkezik, amely segítségével saját elképzelésed szerint határozhatod meg a készülék bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény minimumra csökkenthető, vagy maximumra emelhető, ezzel is vezérelve a készülék energiafogyasztását és zajszintjét. Hogyha fűtetlen helyiségekben is szeretnéd használni a páramentesítőt, rendelkezésedre áll az úgyn. Anti-Freeze funkció, amely meggátolja a gép befagyását. Ez a párátlanító modell automatikusan leáll, amikor a tartály megtelt. Az csak természetes, hogy remekül olvasható beépített kijelzővel is ellátták.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 30 m2
Tartály térfogata 2,6 l
Maximális zajszint 39 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 15,5 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  GREOD423
Termékszám:  GDN20BE-K5EBA1A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05