Oldal frissítése

GP Ultra Plus C alkáli elem (LR14), 2 db

5 1 értékelés
2 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 460 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 330 Ft/db

GP Ultra Plus C alkáli elem (LR14), 2 db

A GP Ultra Plus alkáli elemek legerősebb sorozata

Tegyél szert extra időre a GP Ultra Plus C eldobható alkáli elemekkel. Ezek az elemek áttörést jelentő G-TECH technológiával készültek, amely a hagyományos alkáli elemekhez képest nagyobb teljesítményt biztosít. A GP Ultra Plus C gondoskodik a táplált eszközök hosszú távú és megbízható teljesítményéről. Az elemek alkalmasak zseblámpákban, nem motorizált játékokban, elemlámpákban, régebbi fényképezőgépekben vagy rádiókban való használatra. A GP Ultra Plus C alkáli elemek ideálisak a szükséges energia biztosításához. A csomag 2 eldobható C elemet (LR14) tartalmaz.

A GP C akkumulátorok teljesítménye megbízható

Az innovatív tervezés és a fejlett technológia jelentősen nagyobb teljesítményt és hosszabb folyamatos működést biztosít a készülékek számára. Ennek köszönhetően számos olyan eszközben használhatók, amelyeknek nagyobb energiaigénnyel rendelkeznek. A GP Ultra Plus C akkumulátorok minden helyzetben megbízható energiát biztosítanak.

Áttörő G-TECH technológia

A GP Ultra Plus C eldobható akkumulátorok új G-TECH technológiával rendelkeznek, amelyet négy áttörést jelentő innováció jellemez. Az akkumulátorok nagy tisztaságú és jobb vezetőképességű grafitból készülnek. A G-TECH technológia új generációs cinkport használ, amely gyorsabb és jobb energiatermeléssel és stabilabb teljesítménnyel rendelkezik. Az egyszerűsített kialakítás jobb energiaátvitelt tesz lehetővé, a szabadalmaztatott védelem pedig megakadályozza az energiaszivárgást, így a GP Ultra Plus C elemekből nem szökik el az energia.

A GP Ultra Plus C kiemelkedik nagy kapacitásával és teljesítményével

A GP Ultra Plus C akkumulátorok olyan eszközökben használhatók, amelyek nagyobb energiafogyasztással rendelkeznek és stabil áramellátást igényelnek. Ezért az elemeket zseblámpákban, nem motorizált játékokban, elemlámpákban, régebbi fényképezőgépekben vagy rádiókban lehet használni. Az új GP Ultra Plus elemsorozat más méreteket is tartalmaz - AAA, AA, D és 9V.

A GP vállalat egy zöldebb jövő felé mozdul el

A GP Ultra Plus C alkáli elemeket környezetbarát csomagolásban kapod, amely minimalizálja a műanyag felhasználását és biztosítja a könnyebb újrahasznosíthatóságot. A papírcsomagolás fenntartható forrásból származik, és újrazárható funkcióval rendelkezik. Felnyitás után a csomagolást az új vagy használt elemek tárolására és kötegelésére használhatjuk. Egy másik környezetvédelmi fejlesztés a szójaalapú tinta használata, amelynek a környezetre gyakorolt hatása kisebb és megkönnyíti a csomagolás újrahasznosítását.

A GP Ultra Plus C (LR14) eldobható elemek, 2 db legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű C típusú elemek
  • Az új G-TECH technológia nagyobb teljesítményt biztosít
  • Szabadalmaztatott energiaszivárgás elleni védelem
  • Az egyszerűsített belső kialakítás megkönnyíti az energiaátvitelt
  • Alkalmas zseblámpákban, nem motorizált játékokban, elemlámpákban, régebbi fényképezőgépekben vagy rádiókban való használatra
  • A fenntartható forrásból származó papírcsomagolás újrafelhasználható és könnyen újrahasznosítható

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa Alkáli

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete C elem (Baby elem, LR14)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 2 db
Kód:  HM025a18
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1013322000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05