Oldal frissítése

GP U421

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP U421

Jobb, újabb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég az akkumulátor töltők új generációját mutatta be a piacon. Ez a típusú USB töltő számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. kompakt méretek, kisebb tömeg, kevesebb költség és nagyobb kompatibilitás a különféle áramellátási formákkal. 

A töltő a legmodernebb elektronikával rendelkezik, amely irányítja a töltési folyamatot, de ezenkívül sok, más hasznos funkciót is kínál. Felejtse el a töltés régi, körülményes formáját! Ezzel a töltővel a töltés gyerekjáték!

GP U421 USB akkumulátor töltő

A legújabb, csúcsminőségű GP Batteries töltő rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az elektronikai eszközök rapid fejlődése és az USB platform világszintű elterjedése voltak a fő szempontok a töltő kialakításakor, így a töltő bárhol és bármikor lehetővé teszi a töltést.

A GP U421 töltőt áram alá helyezheti a hálózatból, az autója szivargyújtójából, a notebookja vagy a powerbankja USB csatlakozójából, utazás során csatlakoztathatja a vonaton vagy a repülőn. A töltő kompakt méretének és a kis tömegének köszönhetően hordozható, így kényelmes utazást biztosít.

A micro USB tápkábel természetesen a csomag része. A töltő optimális működéséhez 2A/5V DC forrás szükséges.

A töltő többféle üzemmódban működik, ilyen pl. az intelligens felismerés, az áttekinthető és egyszerű LED jelzőfény, amely automatikusan befejezi a töltést szükség esetén. A közepén található nyílásnak köszönhetően az elemek behelyezése és kivétele nagyon egyszerű, így az elemtöltés gyerekjátékká válik.

A töltő legfontosabb jellemzői

A GP U421 töltő elektronikája tejesen automatizált. A töltő maga irányítja a töltés folyamatát. A töltés befejezése után a fenntartó fázis következik, amelyben minimalizálja a töltés áramerősségét, majd bizonyos idő elteltével teljesen befejezi azt.

Az ultragyors töltést az intelligens felismerés és a töltési folyamat irányítása teszi lehetővé. Ennek köszönhetően biztosítja az elemek leggyorsabb és legkíméletesebb töltését.

A töltő felismeri, ha a behelyezett elem nem újratölthető, sérült vagy már fel van töltve. Így véd az elemek túltöltésétől, és a töltés folyamatát a lehető legkíméletesebbé teszi.

A töltő bemeneti USB interfészének köszönhetően szinte bárhol használható. Csatlakoztathatja klasszikus hálózathoz, az autó szivargyújtójába, a laptop vagy a powerbank USB-portjához, repülőgépen, vonaton vagy a reptéren.

A tölthető GP NiMH elemeket azonnal használhatja. Az elemeket gyárilag feltöltve kapja kézhez, és a fokozott energiamegtartó tulajdonságuknak köszönhetően nem merülnek le még huzamosabb tárolás után sem az üzletekben.

Az elemekre jellemző önkisülés - LSD (LowSelfDischarge) nagyon csekély. Így akár egy év elteltével, szobahőmérsékleten való tárolás során is a teljesítményüknek akár a 70%-a is rendelkezésre áll. Az elemek újratöltésével ismét a maximális teljesítményt nyújtják.

Minden újratölthető elem gyárilag limitált számú töltési ciklussal rendelkezik. Miután eléri a maximális számot, az elem teljesítménye jelentősen csökken, az energia megtartó tulajdonsága romlik.

Az újratölthető elemek szakszerű használatával pénzt takaríthat meg. A hagyományos, nem tölthető elemekhez képest ezeknek az elemeknek a megvásárlásával és ugyanannyi ideig való használatával akár 500 €-t is megspórolhat.

Műszaki adatok

Töltő típusa: intelligens
Töltő kialakítása: USB
A feltöltött cellák mérete: AAA, AA
Speciális funkció: biztonsági időzítő
Áramellátás: 5 V-os USB
Az újratölthető akkumulátor típusa: NiMH
Cellák száma a csomagolásban: 4
Cellák mérete a csomagolásban: AA
Cellák típusa a csomagolásban: ReCyko+ Pro 2 000 mAh
Töltési csatornák száma: 4
Egyidejűleg töltött akkumulátorok száma: 1-től 4-ig
Tápkábel autóhoz: igen

Töltési áram az egyes AA csatornákhoz: 3 600 mA/1 800 mA/900 mA
Töltési áram az egyes AAA csatornákhoz: 1 500 mA/770 mA/380 mA
Fenntartó töltés: igen
Fordított polaritás elleni védelem: igen
Alkáli elemek érzékelése: igen
Sérült elemek érzékelése: igen
A csomagolt cellák töltési ideje (h:min): 0:40/1:20/2:40
Az AA 1 300 mAh töltési ideje: 0:30/1:00/2:00
Az AA 2 700 mAh töltési ideje: 1:00/2:00/3:30
Az AAA 1 000 mAh töltési ideje: 1:00/2:00/3:30
Az AAA 650 mAh töltési ideje: 0:30/1:00/2:00
Értékesítési csomagolás: 1 db, kicsi műanyag doboz

Paraméterek

Rendeltetés

Tölthető elem típusa AA ceruza elem, AAA ceruza elem
Elemcella típus NiMH

Tulajdonságok

Maximális töltőáram 3 600 mA
Töltési idő 0,5 óra
Funkciók Feltöltésjelző

Csomagolás

A csomag tartalma Akkumulátor nélkül
A hozzátartozó elemek kapacitása 2 000 mAh
Kód:  HM011r1
Termékszám:  1604642120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20