Oldal frissítése

GP Super Alkaline LR03 (AAA) 4 pcs in a blister

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP Super Alkaline LR03 (AAA) 4 pcs in a blister

A GP Super Series alkáli elem tökéletes választás minden hordozható eszközbe, hogyha maximális teljesítményt és hosszú élettartamot szeretne. Ezáltal sokkal hosszabb ideig tudja használni kedvenc elektronikus eszközeit!

Rendkívül hosszú üzemideje elsősorban az energiahatékony eszközöknél mutatkozik meg, különösen olyan kisebb eszközöknél, mint az órák, távirányítók, ébresztőórák, számológépek, vezetéknélküli érzékelők, és hasonlók.

A hagyományos elemeknél lényegesen hosszabb élettartammal bír, használaton kívül akár 7 évig is működőképes marad, miközben teljesen védve van a szivárgástól, -20 és +60 °C közti hőmérsékleten. 4 darabos kiszerelés. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa RAM

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  HM020d9ch2d
Termékszám:  B1311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20