Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

GP Super Alkaline LR03 (AAA) 10 db buborékfóliában

4,7 294 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 190 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 2 100 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 csomag 2 010 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több csomag 1 930 Ft/csomag

GP Super Alkaline LR03 (AAA) 10 db buborékfóliában

A GP Super alkáli elemcsalád tökéletes választás az elektronikus eszközökbe. Amennyiben hosszú élettartamra vágysz, ez az elem a megfelelő választás számodra. Az elemnek köszönhetően sokkal hosszabb ideig használhatod kedvenc elektronikus készülékeid!

Az elemek rendkívül hosszú élettartama elsősorban az energiatakarékos eszközöknél mutatkozik meg, amik alacsony de hosszú távú fogyasztást igényelnek, mint például a távirányítók, órák, ébresztőórák, számológépek, vezeték nélküli érzékelők és hasonló eszközök.

A cink-karbon és a cink-klorid elemekhez képest hosszabb élettartammal büszkélkedhetnek használaton kívül, (akár 7 év) emellett pedig szivárgásmentesek is. Az elemek -20 és +60 °C közötti hőmérsékleten használhatók. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa Alkáli

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 10 db
Kód:  HM020d9ch2
Termékszám:  1013100102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20