Oldal frissítése

GP Super AAA alkáli elem (LR03), 10 db

5 4 értékelés
1 890 Ft

GP Super AAA alkáli elem (LR03), 10 db

A GP Super alkáli elemek legerősebb sorozata

Tegyél szert extra időre a GP Super AAA eldobható alkáli elemekkel. Ezek az elemek áttörést jelentő G-TECH technológiával büszkélkedhetnek, amely a hagyományos alkáli elemekhez képest akár 50%-kal nagyobb teljesítményt biztosít. A GP Super AAA gondoskodik a tápfeszültséggel ellátott készülékek hosszú távú és megbízható teljesítményéről. Az AAA elemek alkalmasak órákban, konyhai mérlegekben, távirányítókban, játékokban és egyéb kisgépekben való használatra. A GP Super AAA alkáli elemek ideálisak a szükséges energia biztosításához. A csomag 10 eldobható AAA elemet (LR03) tartalmaz.

Az AAA GP elemek teljesítménye megbízható

Az innovatív tervezés és a fejlett technológia nagyobb teljesítményt és hosszabb folyamatos működést biztosít a készülékek számára. Ennek köszönhetően számos olyan eszközben használhatók, amelyeknek nagyobb energiaigénnyel rendelkeznek. A GP Super AAA elemek minden helyzetben megbízható áramellátást biztosítanak.

Áttörő G-TECH technológia

A GP Super AAA eldobható elemek az új G-TECH technológiával büszkélkedhetnek, amely négy áttörést jelentő újítást tartalmaz. Az akkumulátorok nagy tisztaságú és jobb vezetőképességű grafitból készülnek. A G-TECH technológia új generációs cinkport használ, amely gyorsabb és jobb energiatermeléssel és stabilabb teljesítménnyel rendelkezik. Az egyszerűsített kialakítás jobb energiaátvitelt tesz lehetővé, a szabadalmaztatott védelem pedig megakadályozza az energiaszivárgást, és így a GP Super AAA elemekből nem szökik el az energia.

A GP Super AAA elemek nagy kapacitással és teljesítménnyel rendelkeznek

A GP Super AAA elemek olyan eszközökben használhatók, amelyek nagyobb energiafogyasztással rendelkeznek és stabil áramellátást igényelnek. Ezért az elemek órákban, konyhai mérlegekben, távirányítókban, játékokban és egyéb eszközökben használhatók. Az új GP Super elemsorozat más méreteket is tartalmaz - AA, C, D és 9V.

A GP vállalat egy zöldebb jövő felé mozdul el

A GP Super AAA alkáli elemeket környezetbarát csomagolásban kapod, amely minimalizálja a műanyag felhasználását és biztosítja a könnyebb újrahasznosíthatóságot. A papírcsomagolás fenntartható forrásból származik, és újrazárható funkcióval rendelkezik. Felnyitás után a csomagolást az új vagy használt elemek tárolására és kötegelésére használhatjuk. Egy másik környezetvédelmi fejlesztés a szójaalapú tinta használata, amelynek a környezetre gyakorolt hatása kisebb és megkönnyíti a csomagolás újrahasznosítását.

A GP Super AAA (LR03) eldobható elemek legfontosabb jellemzői, 10 db

  • Nagy teljesítményű AAA elemek
  • Az új G-TECH technológia akár 50%-kal nagyobb teljesítményt biztosít
  • Szabadalmaztatott energiaszivárgás elleni védelem
  • Az egyszerűsített belső kialakítás megkönnyíti az energiaátvitelt
  • Alkalmas órákban, konyhai mérlegekben, távirányítókban és játékokban való felhasználásra
  • A fenntartható forrásból származó papírcsomagolás újrafelhasználható és könnyen újrahasznosítható

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa Alkáli

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 10 db
Kód:  HM025a40
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1013121001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10