Oldal frissítése
Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 db

6 990 Ft
5 500 Ft áfa nélkül

GP ReCyko Pro Professional AA (HR6), 6 db

GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 db újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Számos elektronikai készülék elemekkel működik, mint például a távirányítók, órák, elemlámpák sőt még néhány gyermekjáték is. A GP ReCyko Pro Professional ceruza (AA) újratölthető elem tökéletes a mindennapos felhasználásra. Ezek újratölthető elemek 1,2 V-os feszültséggel. Fő előnyük, hogy sokáig kitartanak és akár 1500 alkalommal újratölthetőek. Hosszú élettartam és stabilitás jellemzi. Az újratölthető elemek Ni-MH cellákkal készültek. A GP ReCyko ProProfessional AA újratölthető elem 2000 mAh-s kapacitással bír. A készletben hat darab elemet találsz az újratöltés lehetőségével, így egyhamar biztos nem szükséges lecserélned azokat.


GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 db újratölthető elem fő jellemzői

 • Az új ReCyko Pro ökológiai termékcsalád GP újratölthető elemei
 • Alkalmas a mindennapi használatra otthoni és professzionális környezetben egyaránt
 • A GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 db elem ideális, pl. távirányítók, zseblámpák és fejlámpák, órák és ébresztőórák stb. számára
 • Rendkívüli üzemidő és hosszú élettartam
 • Az újratölthető elem kapacitása 2000 mAh
 • Nagyon hosszú élettartam, akár 1500 ciklus
 • Feltöltött állapotban szállítják, lehetséges az azonnali felhasználása
 • A cellák kémiai összetétele NiMH
 • Üzemi hőmérséklete -20 °C és +50 °C között van 
 • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
 • Ezen felül a papírcsomagolás szintén teljesen környezetbarát
 • Elem típusa: ceruza (AA)
 • A csomag tartalma: 6× GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) újratölthető elem
 • Az elem garanciaideje 2 év

A ReCyko Pro kíméli a természetet és a pénztárcádat

A GP elemek új, ReCyko Pro termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. A GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko Pro termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet, de mindenekfeletthosszú élettartam jellemzi. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg, mint amit megszoktál.


GP ReCyko Pro Professional AA

Megőrzi a töltöttségét tartós használat nélkül is

A GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darab újratölthető eleme az EnergyLock technológiával készült, ezért esetükben minimálisra csökken a hagyományos elemek estében előforduló lemerülés. Tehát még hosszú idő eltelte után sem kell feltöltened a ReCyko Pro elemeket, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy maximálisan megőrzik a kapacitásukat. Ezt a hatást LSD-nek (Low-Self-Discharge) hívják, garantálja, hogy szobahőmérsékleten történő tárolás mellett az elemek 5 évig megőrzik legalább 70%-os töltöttségüket, feltöltés után pedigvisszanyerik az eredeti maximális kapacitásukat.

GP ReCyko Pro Professional AA

Rendkívül hosszú élettartam

Az újratölthető elemek igazán különlegesek, mivel azt feltételezhetjük, hogy nem eldobhatóak. Élettartamuk mindig egy bizonyos számú töltési ciklustól függ. Ami a ReCyko Pro elemeket illeti, ebben a tekintetben remekelnek. Még 1500 feltöltés után is megőrzik eredeti töltési kapacitásukat. Ezáltal a GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darab elem sok évig kitart melletted, megkíméli a pénztárcádat és a környezetet is.

GP ReCyko Pro Professional AA

Azonnal használatra kész

A GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darabos csomag megvásárlásakor nem szükséges várnod az elemek feltöltésére, azonnal felhasználhatod azokat. Feltöltött állapotban érkeznek a gyárból, és mivel képesek rendkívül hosszú időn keresztül megőrizni a töltöttségüket, nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy vajon mennyi időt töltöttek az áruház polcain. Így tehát biztos lehetsz abban, hogy amikor a ReCyko Pro Professional AA (HR6) elemek megérkeznek az otthonodba, pontosan azzal a töltési kapacitással bírnak majd, mint amit a csomagoláson feltüntetettek.

GP ReCyko Pro Professional AA

A ReCyko Pro megmenti a bolygónkat

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A Pro Professional AA (HR6) 6 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ez idáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben a GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darab elem érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


Minél több GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) elemet használsz, annál jobb

A GP ReCyko Pro újrahasznosítható elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. Amikor megvásárolod a ReCyko Pro Professional AA (HR6) 6 darabos elemkészletet, számíthatsz arra, hogy ezek az elemek nagyon tartósak és valóban hosszú az élettartamuk. Sőt, jó néhány ciklus után a GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) elemek élettartama még valamivel magasabb is lesz, mint amit a csomagoláson feltüntetettek. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a GP ReCyko Pro újratölthető elemideális választás a mindennapos felhasználásra.

A ReCyko Pro újratölthető elemeket minden ezermester és szakember értékelni fogja

Manapság a legtöbb hordozható készülék vagy kisebb elektronikai eszköz elemmel működik. Így valószínűleg nem szükséges sokáig törnöd a fejedet azon, hogy hol tudnád felhasználni a GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) elemeket. A távirányítótól és az óráktól kezdve egészen a fejlámpákon és elemlámpákon át a műhelyi szerszámokig vagy a munkahelyi hasznosításig végtelen lehetőséged van a ReCyko Pro elemek felhasználásához. Sokoldalú felhasználásra tervezték őket, így bátran használhatod a mindennapokban otthon, a műhelyben vagy akár a természetben a kirándulásokalkalmával is. Kielégíti még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező felhasználók igényeit is, emellett mivel előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható a megvásárlást követően.


GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) újratölthető elem minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP ReCyko Pro a megfelelő választás. Az elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, továbbá a GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek teljes csomagolása is újra felhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, haneminkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a hat darabos GP ReCyko Pro Professional AA (HR6) elem, amely így valóban remek választás számodra.5,0
12 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja
0,17 %
Alacsony reklamációs arány

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 2 000 mAh
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 500 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Elem mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 6 db
Kód:  HM020e23
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1033226200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00