Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GP ReCyko 2700 (AA) 4ks

4,8 93 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko 2700 (AA) 4ks


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bevezette az új generációs ReCyko + és  ReCyko + Pro újratölthető akkumulátorokat. Ezek az akkumulátorok a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, és a sikeres és számos díjat nyert újratölthető elemsorozatra épülnek. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Például az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisüléssel rendelkeznek, ahogyan a hagyományos elemek is. Az akkumulátor több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátorok akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az akkumulátorok képesek professzionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 


A ReCyko+ akkumulátorok

GP ReCyko+ akkumulátorok nagyon sok féle kapacitású vagy üzemidejű verzióban készülnek, így a felhasználó megtalálhatja a számára teljesítmény/beszerzési ár értékű optimális típust

Az AA 2700 az egyik legnagyobb kapacitású/üzemidejű akkumulátor a piacon.


Ezek az akkumulátorok gyárilag előre fel vannak töltve, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vedd ki az akkumulátort a csomagolásból, és helyezd be a készülékedbe.

A termék főbb jellemzői

Azonnal használatra kész

Ezek a GP NiMH akkumulátorok azonnal használatra készek. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy gyárilag fel vannak töltve, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek, így az üzletekben a hosszas raktározás során is megtartják töltöttségüket.

Energy Lock

Az új EnergyLock technológia biztosítja az akkumulátorok minimális önkisülését, ami a nem tölthető elemek esetében is gyakori. Feltöltött állapotban az akkumulátorok több évig töltve maradnak, még akkor is, ha nem használod őket.

Egy éves kimagasló élettartam

A minimális önkisülésnek köszönhetően, a továbbiakban LSD (Low-Self-Discharge), az akkumulátor energiájának akár 80%-át is megtartja 1 év szobahőmérsékleten való tárolás után. Amikor az akkumulátort újra feltöltöd, az visszanyeri teljes kapacitását.

300 feltöltés

Minden akkumulátor gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, illetve az energiamegtartó képessége.

Műszaki adatok

  • Típus megnevezése: HR6 (AA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategóriája / sorozat: ReCyko+
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 2700 mAh
  • Töltési ciklusok száma: több, mint 300
  • Értékesítési csomag: 4 db
  • Műanyag doboz

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 2,6 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 300 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  HM020d7d2
Termékszám:  1032214130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05