Oldal frissítése

GP RECYKO HR20 (D) 2db

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP RECYKO HR20 (D) 2db

2016-ban a GP Batteries társaság a töltlető elemek új generációját jeleníti meg a piacon ReCyko+ és ReCyko+Pro név alatt. Mindezek az elemet a legmodernebb gyártási technológiát használják fel, és a tölthető elemek díjazott, előző sorozatához kötödnek.

Řada baterií ReCyko+ nabízí širokou škálu kapacit neboli výdrže, což umožňuje každému uživateli získat optimální poměr mezi výkonem a pořizovacími i provozními náklady. Verze baterií AA 2700 (i AAA 1000) se zároveň pyšní jednou z nejvyšších kapacit/výdrží dostupných na trhu. Jako správný zástupce řady GP ReCyko+, jsou vybaveny potlačeným samovybíjením a jsou přednabité z výroby, což Vám umožní jejich použití ihned po vybalení, nebo po delším uskladnění.

Akkumulátorok GP sorozat RECYKO + elemei különféle kapacitásúak, amely optimális arányt tesz lehetővé minden felhasználó számára a teljesítmény és a beszerzési és üzemeltetési költségek között. Az AA2700 (valamint AAA 1000) elemek verziója a legmagasabb kapacitással büszkélkedhet a piacon. Előtöltött gyártástól számítva, amely a kibontást, vagy a további tárolást követő azonnali használatot teszi lehetővé. 

Legfontosabb tulajdonságok

Ezek a tölthető NiMH GP elemek azonnal használhatók. Előtöltve vannak, az értékesítési láncolatoknál való tárolás ideje alatt is megőrizni energiájukat képesek megőrizni.

Az alacsony önkisülésnek köszönhetően, amelyet az LSD jelez, (Low-Self-Discharge) az elem két év tárolás után is szobahőmérsékleten akár 70 % energiát képes megőrizni. Ismételt töltést követően az elem teljes kapacitása a rendelkezésedre áll.

Az újratölthető elem használatával és annak rendeltetésszerű használatával nem kevés anyagiakat spórolhatsz meg. Az elem megvásárlásával akár 800 € is megspórolhatsz, összevetve a nem tölthető elemek megvásárlásával ezen elem használati ideje alatt.

Minden tölthető elem a gyártástól számítva egy bizonyos mennyiségű töltéssel limitált. Ezen ciklus elérését követően jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, vagy az akkumulátor energia megőrző képessége.

Műszaki adatok:

  • Típus: HR20 (kis mono, D)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategória/sorozat: ReCyko+
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 5 700 mAh
  • Töltési ciklusok száma: több mint 1 000
  • Méret: 34,2 × 61,5 mm
  • Csomagolás: 2 ks
  • Műanyag doboz
  • Mennyiségi ár: ár/ 1 drb

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 5,7 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 000 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete D elem (Góliát elem, LR20)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 2 db
Kód:  HM020d96k
Termékszám:  1033412010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05