Oldal frissítése

GP ReCyko HR14 (C) 3000mAh 2db

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP ReCyko HR14 (C) 3000mAh 2db

2016-ban a GP Batteries új generációs újratölthető akkumulátorokat vezetett be ReCyko+ és ReCyko+Pro néven. Mindezek az akkumulátorok a legmodernebb gyártási technológiával készültek, a sikeres és a sok díjnyertes, újratölthető elemsorozatra alapozva.

A ReCyko+ akkumulátor sorozat széles vertikumú kapacitást vagy tartósságot kínál, így minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb arányt a teljesítmény és a működési költségek között. Az elemek AA 2700 (akár AAA 1000) változata szintén a piacon elérhető legnagyobb kapacitással büszkélkedhet. A GP sorozat ReCyko+ kiváló képviselőjeként önkisüléssel és önkiürítéssel van felszerelve: Ez lehetővé teszi, hogy a csomagolás után vagy hosszabb tárolás után azonnal felhasználhatók legyenek.

A GP ReCyko HR14 (C) 3000mmAh legfontosabb jellemzői:

Ezek az újratölthető NiMH GP elemek azonnal használatóak. Ez annak köszönhető, hogy a kiskereskedelmi láncban történő tárolás során képesek energia termelésre és a megtermelt energia tárolására.

Az LSD (alacsony önkioldás) néven ismert minimális önkiürítő hatásnak köszönhetően az akkumulátor 2 év elteltével szobahőmérsékleten akár 70% energiát is megtart. Az akkumulátor teljes feltöltődéséhez újratöltés szükséges.

Az újratölthető akkumulátorok használata és megfelelő kezelése jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Ha megvásárolod az akkumulátort, normál használat esetén akár 500 eurót is megtakaríthatsz, összehasonlítva az akkumulátortöltéssel nem rendelkező újratölthető akkumulátorral.

Minden újratölthető akkumulátornak gyárilag meghatározott a töltési ciklusai száma. Amikor elérte ezt a számot, az akkumulátor kapacitása vagy az akkumulátor optimális energiatároló képessége jelentősen csökken!


Műszaki adatok:


Típusjelzés: HR14 (kis mono, C)
Kémiai összetétel: NiMH
Kategória / sorozat: ReCyko+
Feszültség: 1,2 V
Töltés: igen
Minimális kapacitás: 3000 mAh
Töltési ciklusok száma: több mint 1 000
Méret: 26,2 × 50 mm
Kiszerelés: 2 db
Műanyag dobozban szállítjuk
Mennyiség ár: 1 db csomag (2 darabos kiszerelés) / ár

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 3 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 000 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete C elem (Baby elem, LR14)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 2 db
Kód:  HM020d96b
Termékszám:  1033312010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10