Oldal frissítése

GP ReCyko 1000 (AAA) 4+2ks

4,9 66 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 3 790 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 3 540 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 csomag 3 410 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több csomag 3 280 Ft/csomag

GP ReCyko 1000 (AAA) 4+2ks


Új, jobb, és erősebb

2016-ban a GP Batteries bevezette a ReCyko+ és a ReCyko+Pro újratölthető akkumulátorok új generációját. A legmodernebb gyártási technológiát használva, számos sikeres és díjnyertes újratölthető elemsorozatra épülnek, még jobb tulajdonságokkal. Az új EnergyLock technológiának köszönhetően alacsony önkisülési aránnyal rendelkeznek, és az akkumulátor elegendő energiát biztosít az azonnali használathoz több éves tárolás után is.

Az akkumulátoregység akár 300 újratöltési ciklust is tartalmaz. Ezek az elemek akár több évig is üzemelhetnek megszakítás nélkül.


 ReCyko+ újratölthető akkumulátor

A ReCyko + akkumulátorok nagy kapacitást és tartósságot nyújtanak, így minden felhasználó optimális teljesítmény-, költség-, és a működési arányban részesül.

Az AAA 1000 változat a piacon elérhető legmagasabb kapacitással büszkélkedhet.

A GP ReCyko+  újratölthető az akkumulátorok elnyomott önkisüléssel vannak ellátva, és gyárilag előzetesen fel vannak töltve, lehetővé téve, hogy azokat azonnal kicsomagolás után vagy hosszú tárolás után azonnal használhasd.



Főbb termékjellemzők

 mindig használatra kész

Energiatároló kapacitásuknak köszönhetően ezek az újratölthető NiMH GP elemek mindig használatra készek, és még a kiskereskedelmi láncban történő hosszabb tárolás után is felhasználhatóak.

Energy Lock

Az új Energy Lock technológia révén ezek az elemek minimális önkisülést eredményeznek. Feltöltött állapotban az akkumulátorok több évig töltve maradnak, még akkor is, ha nem használod őket.

Nagy kapacitás egy évig

Az LSD-ként (Low-Self-Discharge) ismert alacsony önkisülésnek köszönhetően az akkumulátor  szobahőmérsékleten a tárolt energia akár 70%-át is megtartja. Csak töltsd fel újra az akkumulátort a teljes feltöltöttségi állapothoz.

300 töltési ciklus

Minden újratölthető akkumulátornak gyárilag korlátozott a töltési ciklus száma. Amikor elérte a ciklusok számát, az akkumulátor kapacitása - illetve az akkumulátor energiamegőrző képessége - jelentősen csökken.


Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,95 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 300 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 6 db
Kód:  HM019c9
Termékszám:  1032112088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20