Oldal frissítése

GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 db

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 1 390 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 csomag 1 180 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 4-5 csomag 1 110 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több csomag 1 040 Ft/csomag

GP ReCyko Pro Cordless (AAA) 650mAh 2 db


Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég  RECYKO + és RECYKO + Pro néven  bevezetett egy új generációs akkumulátor-családot . Mindezen elemeket a legújabb gyártási technológiákkal készítik, és építenek a számos díjat nyert korábbi újratölthető akkumulátorok sikereire is.

Elődeivel szemben ez a termék  sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Például ilyen  az új EnergyLock technológia , amelynek eredményeképpen nagyon alacsony az önkisülési arány, ami pedig a nem-újratölthető elemeknél nem ritka jelenség.  Az akkumulátor   több éves tárolás után is elég energiát tart meg az azonnali használathoz.


A RECYKO + Pro Cordless akkumulátorok

Ezeket az akkumulátorokat kifejezetten azokhoz a vezeték nélküli telefonokhoz fejlesztették ki, amelyek a legújabb gyártási technológiával készültek. 

Eltérően a többi RECYKO + elemtől, ezeknek az akkumulátoroknak magasabb a  töltési ciklus-száma,  és megnövelt a túltöltési kapacitása is. A túltöltés gyakori problémája a vezeték nélküli telefonok dokkoló állomásainak - és ez az elem túlzott felmelegedéséhez vezet,   és az elem maximális élettartama csökken. 

Az akkumulátorok  különböző kapacitásokkal készülnek - mindenki kiválaszthatja, hogy mekkora kapacitásra van szüksége.


 


Az akkumulátorok üzemi hőmérséklete -20 ° C és +50 ° C, és több mint 500 töltési ciklust bírnak ki.

Az akkumulátorok előzetesen már a gyárban összeszerelésre kerülnek, és ez  lehetővé teszi, hogy azonnal használni lehessen a kicsomagolás után, vagy hosszabb idejű tárolás után.

Főbb jellemzők

Ihne připraveny k použití

Ezek az újratölthető NiMH GP akkumulátorok azonnal használatra készek. Ez részben annak köszönhető, hogy már a gyárban előtöltik őket, részben pedig annak, hogy az akkumulátoroknak fokozott az a képessége, hogy fenntartsák az energiaszintjüket az  értékesítési láncban történő tárolásuk során is .
 

Úspora nákladů

Ha újratölthető akkumulátorokat használ,  és azokat megfelelően kezeli, akkor  jelentős költségeket tud megtakarítani. Ha ezt az akkumulátort vásárolja meg, akkor  akár 400 € -t is megtakaríthat a normál használata során, összahasonlítva a  normál, nem-újratölthető elem  vásárlásával és használatával, ekvivalens használati időket figyelembe véve.
 

Výdrž kapacity až 1 rok

A minimális önkisülési arány (LSD: Low Self Discharge) azt jelenti, hogy az akkumulátor megőrzi energiaszintjének  akár 80% -át is, szobahőmérsékleten tárolva.  Az akkumulátor újratöltése esetén  visszanyeri a teljes kapacitását. 
 

500 nabíjecích cyklů

Minden újratölthető akkumulátornak van egy korlátozott,  gyári,  hozzávetőleges töltési ciklus -száma. Miután ezt a ciklus- számot elérte,  jelentősen csökken az akkumulátor kapacitása, vagy az a  képessége, hogy  annyi energiát őrizzen meg, amennyit csak tud.

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,65 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 500 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 2 db
Kód:  HM020d91b
Termékszám:  1033112100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10