Oldal frissítése

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 790 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 csomag 2 370 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 4-5 csomag 2 230 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több csomag 2 090 Ft/csomag

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db

Új, jobb, erősebb

2016-ban a GP Batteries cég bemutatta az új generációs ReCyko + és ReCyko + Pro újratölthető akkumulátorait. Ezek az elemek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, továbbá a sikeres és számos díjat elnyert újratölthető elemek korábbi termékvonalának koncepcióját viszik tovább. Elődeiknél sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például az új EnergyLock technológia, amelynek köszönhetően alacsony önkisülési veszteséggel rendelkeznek, a hagyományos, nem tölthető elemekhez hasonlóan. Az elem több éves tárolás után is elegendő energiát tart meg az azonnali használathoz.

A fejlesztéseknek köszönhetően az elemek akár 1500 töltési ciklust is kibírnak. Ezek az elemek képesek professzionális felhasználás mellett, szünet nélkül akár több éven keresztül is megfelelően működni. 

ReCyko+ Pro Professional tölthető elemek

A GP ReCyko+ Professional elemek a népszerű GP ReCyko+ tölthető elemek második generációját képviselik, s egyben e remek eszközök utódai is. A ReCyko+ Pro Professional elemek a dTest magazin tölthető elemeket vizsgáló fogyasztói tesztjének győzteseként kerültek ki, s ezen kívül számos egyéb technikai díjat nyertek el.

Az előző generációhoz hasonlóan a fejlesztéskor nagy hangsúlyt fektettek a töltési ciklusok számának növelésére, és a minimális önkisülési veszteség elérésére.

A GP ReCyko+ Pro Professional elemek több mint 1500 × feltölthetők. Ha nincsenek használatban, akkor is hosszú ideig megőrzik töltöttségi szintjüket.

Ezek az elemek gyárilag előre feltöltöttek, és vásárlás után azonnal használatra készek - nem kell újra feltölteni őket az első használat előtt. Csak vegye ki az elemet a csomagolásból, és helyezze be készülékébe!

Ezek a tölthető GP NiMH elemek azonnal használatra készek. Ez köszönhető egyrészt annak, hogy gyárilag előre feltöltöttek, másrészt a megnövekedett energiamegtartási képességüknek is a boltban való tárolás során.

Az új EnergyLock technológia biztosítja az elemek minimális önkisülését, ami elsősorban a nem tölthető, hagyományos elemekre jellemző. Így a töltés után elemei hosszú éveken át megtartják töltöttségi szintjüket, még akkor is, ha éppen nem használja őket.

Az LSD-ként jelölt (Low-Self-Discharge) minimális önkisülési effektusnak köszönhetően az akkumulátorok szobahőmérsékleten akár 5 éven át képesek megtartani energiaszintjük 70%-át. Ismételt töltés esetén az akkumulátor visszanyeri teljes kapacitását.

Minden elem gyárilag korlátozott töltési ciklussal rendelkezik. A kritikus ciklusszám elérése után jelentős mértékben csökken az akkumulátorok kapacitása, vagyis az a képességük, hogy a lehető legtöbb energiát képesek legyenek megtartani.

Az újratölthető elemek használata, és a velük való megfelelő bánásmód jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Az elemek megvásárlásával átlagos használat mellett akár 24 000 forintot is megtakaríthat a megegyező élettartamú, nem tölthető elemek megvásárlásával szemben.

A termék műszaki adatai

  • Típus megnevezése: HR6 (mikroceruza, AAA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategóriája / sorozat: ReCyko+ Pro
  • Feszültség: 1,2 V
  • Tölthető: igen
  • Minimális kapacitás: 800mAh
  • Töltési ciklusok száma: több, mint 1500
  • Értékesítési csomag: 4 db
  • Műanyag doboz

.

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,8 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 500 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 4 db
Kód:  HM020d7e8d
Termékszám:  1033114063
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20