Oldal frissítése

GP ReCyko Pro Professional tölthető AAA elem (HR03), 6 db

5 1 értékelés
7 790 Ft

GP ReCyko Pro Professional tölthető AAA elem (HR03), 6 db

Az újratölthető GP ReCyko Pro Professional AAA megváltoztatja az elemekről alkotott képet

A Recyko Pro Series NiMH újratölthető elemeknagy teljesítményűek és hatalmas, akár 1 500 ciklusos élettartammal rendelkeznek.A ReCyko Pro akkumulátorok nagyszerű választás olyan eszközökhöz, amelyeknek megbízható energiára van szükségük. Ezen használatával jelentősen csökkentheted az eldobható elemek fogyasztását. A nagyon alacsony önkisülésnek köszönhetően akár 60 hónapig is 70%-os töltöttségűek maradhatnak. Széles, -20°C és +50°C között hőmérséklet-tartományban képesek működni, így szélsőséges körülmények között is zavartalan teljesítményt biztosítanak. A Recyko Pro elemek az újratölthető akkumulátorok, töltők és dokkolók új ökoszisztémájának részét képezik, amely megváltoztatja az elemek használatáról alkotott elképzeléseidet.

GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elemek, 6 db

A ReCyko Pro Professional hosszú üzemidővel rendelkezik, energiaveszteség nélkül

Néha néhány napig vagy hétig is eltarthat, amíg az elemeket újra használatba veszed. A Recyko Pro újratölthető elemek esetében azonban biztos lehetsz benne, hogy nagyon alacsony az önkisülési arányuk - 12 hónapos inaktivitás után is megtartják energiájuk akár 80%-át. Ráadásul gyárilag előre feltöltöttek, így azonnal felhasználhatod őket, amikor csak szükséged van rájuk. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a lehető legrosszabbkor fogynak ki a szuszból.

GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elemek, 6 db

Készen áll a forró és hideg kihívásokra

A GP Recyko Pro Series elemeket úgy tervezték, hogy a kültéri hőmérsékletek széles skáláján működjenek, legyen szó extrém hőségről vagy fagyos hidegről. A -20°C és +50°C közötti működési hőmérséklet-tartománynak köszönhetően megbízhatsz a teljesítményükben és a hosszú élettartamukban. Többé nem kell aggódnod a szélsőséges hőmérséklet okozta korlátozások miatt, elektronikus eszközeid zökkenőmentesen működnek, így a tevékenységedre és projektjeidre összpontosíthatsz.

GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elemek, 6 db

Különös figyelmet fordítunk bolygónk védelmére

A GP vállalat nemcsak kiváló termékek előállítására törekszik, hanemaktívan keresi a módját, hogy minimalizálja termékei és csomagolása környezeti hatását. Az újratölthető elemek és töltők innovatív, Recyko Pro elnevezésű termékcsaládja remek példa erre az erőfeszítésre. Ezek a termékek műanyagot nem tartalmazó papírcsomagolásban kerülnek forgalomba. Ezáltal elősegítik az újrahasznosított anyagok használatát és csökkentik a hulladék mennyiségét. Azzal, hogy megvásárolod és használod ezt a környezetbarát csomagolást, te is hozzájárulhatsz bolygónk védelméhez és környezeti terheink csökkentéséhez.

GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elemek, 6 db

A GP ReCyko Pro Professional AAA újratölthető elemek legfontosabb jellemzői

  • A Recyko Pro NiMH újratölthető elemek ideális választás a mindennapok során
  • A csomag 6 darab AAA újratölthető ceruzaelemet tartalmaz
  • Teljesítmény és élettartam akár 1 500 ciklusig
  • Alacsony önkisülési ráta
  • Jó befektetés és pénzmegtakarítás hosszú ideig
  • Üzemi hőmérséklet -20 °C és 50 °C között
  • Műanyagmentes papírcsomagolásba csomagolva
  • Feszültség 1,2 V
  • Kapacitás 800 mAh
GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) újratölthető elemek, 6 db

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 0,8 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 1 500 ×
Gyári/utángyártott Gyári

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 6 db
Kód:  HM020e29
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1032126080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15