Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GP ReCyko 1300 (AA) 2 db

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 2 190 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 1 950 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 csomag 1 800 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több csomag 1 720 Ft/csomag

GP ReCyko 1300 (AA) 2 db

2016-ban a GP Batteries új generációs újratölthető akkumulátorokat dobott piacra ReCyko + és ReCyko + Pro néven. Az akkumulátorok gyártásához a legújabb technológiát használják. Ez az akkumulátor, a GP díjnyertes  újratölthető elemsorozatára épül.

A ReCyko + akkumulátor nagy kapacitású. Az akkumulátork ár-érték aránya kiváló. Az elemek AA 2700 (AAA 1000) változata szintén elérhető a piacon. Ezek az akkumulátorok a sját kategóriájukban a legnagyobb kapacitással büszkélkedhetnek. A GP sorozat ReCyko + egy olyan változat, amiben az akkuulátor képes az önkisütésre. Az akkumultáor teljes tölttségének a 80%-át akár egy évig is megőrzi (használaton kívül) ,hogy a csomagolás kibontása után vagy hosszabb tárolás után azonnal felhasználható legyen.

Főbb jellemzők

Ezek az újratölthető NiMH GP elemek használatra készek. A fejlesztésük során szempont volt, hogy az értékesítési csatonák tárolási szokásai ne befolyásolják az akkumulátor használhatóságát.

Az LSD rendszer minimális önkioldó hatásának köszönhetően az akkumulátor a töltöttség 80%át megtartja  szobahőmérsékleten, akár 1 éven át. Töltse fel  az akkumulátort a teljes kapacitás eléréhez.

Az újratölthető akkumulátorok használata és megfelelő kezelése jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Az akkumulátor megvásárlásakor a normál használat során akár 60.000 Ft-ot is megtakaríthat, összehasonlítva az akkumulátornak megfelelő, nem újratölthető elemekkel.

Minden újratölthető akkumulátort esetén a gyártó határozza meg, hogy hányszor lehetséges az akkumulátort újratölteni. Amikor a töltések száma elérte a gyártó által megszabott mértéket, az akkumulátor kapacitása jelentősen lecsökken.

Specifikáció:

  • Típusmegjelölés: HR6 (ceruza, AA)
  • Kémiai összetétel: NiMH
  • Kategória / sorozat: ReCyko +
  • Feszültség: 1,2 V
  • Töltés: igen
  • Minimális kapacitás: 1 300 mAh
  • Töltési ciklusok száma: több mint 300
  • Mérete: 14,5 x 50,5 mm
  • Csomag tartalma: 2 db

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 1,3 Ah
Akkumulátor feszültség 1,2 V
Elem típusa NiMH (nikkel–fém-hidrid)
Töltési ciklusok száma 300 ×

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 2 db
Kód:  HM020d7f7
Termékszám:  1032212010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10