Oldal frissítése

GP GP302 12000mAh fekete

4,5 35 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP GP302 12000mAh fekete


Černé provedení

kerekebb

Külső akkumulátor kiváló minőségű anyagok, felületkezelés, fényűzően javarészt ismert. "Piano befejező." Úgy tervezték, különösen a vezetők és a felhasználók, akik úgy dönt, minőségi kompromisszumok nélkül. Ez biztosítja vészhelyzeti áramforrásként, ahol nincs lehetőség a hatalom a készüléket az elektromos hálózathoz. A tanfolyam tájékoztatni fogják töltés LED kijelző.


Egyszerű és univerzális használatra

Ha tölteni egy eszközt a UPS kell használni a szükséges USB kábel, egyrészt, USB 2.0, és másrészt az a csatlakozó alkalmas kapcsolatot az eszközzel szeretné tölteni.

Power Bank GP 4000mAh bílý

Power Bank GP 4000mAh bílý

színvonalú elektronikai

Az innovatív technológiák termelő sejtek és a vezérlő elektronika a GP Hordozható teljesítmény Bank minden szükséges biztonsági berendezések és funkciók.


biztonság mindenek felett

Új biztonsági források GP találkozik biztonsági előírások (különösen az ENSZ szabvány 38.3) érvényes a légi közlekedésben és az új lehetőség, hogy a tartalék forrást az ilyen típusú közlekedés. Ez nagy előnyt back-up források más márkák.

Power Bank GP 4000mAh bílý

Power Bank GP 4000mAh bílý

Minden szépen az árnyékban

GP Hordozható teljesítmény Bank használható technológia Cool Power - ne hevítsük túl, és így kevesebb energia veszteség azok használatát, és ők is a hosszabb élettartamot.

Paraméterek

Méret

Szélesség 73 mm (7,3 cm)
Magasság 107 mm (10,7 cm)
Mélység 23 mm (2,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 12 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,4 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 250 g
Kód:  XXHM020h4
Termékszám:  1604384100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20