Oldal frissítése

GP FP10MB 10000mAh fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP FP10MB 10000mAh fekete


kerekebb

Külső akkumulátor kiváló minőségű anyagok, felületkezelés, fényűzően javarészt ismert. "Piano befejező." Úgy tervezték, különösen a vezetők és a felhasználók, akik úgy dönt, minőségi kompromisszumok nélkül. Ez biztosítja vészhelyzeti áramforrásként, ahol nincs lehetőség a hatalom a készüléket az elektromos hálózathoz. A tanfolyam tájékoztatni fogják töltés LED kijelző.

kerekebb

Qualcomm Quick Charge 2.0

Nincs vesztegetni való idő idő

PowerBank támogatja a gyors töltési technológia Quick Charge 2.0, amelynek köszönhetően hozzá kompatibilis elektronika akár 60% energiát egy 30 perces töltéssel. Töltés közben az eszközt Quick Charge 2.0 egy második USB port le, úgy, hogy a töltés teljes erővel. Meghagyom ezt PowerBank akár 75% -kal gyorsabb, mint a hagyományos modellek. Budete rychle připraveni zpátky do akce.


Egyszerű és univerzális használatra

Ha tölteni egy eszközt a UPS kell használni a szükséges USB kábel, egyrészt, USB 2.0, és másrészt az a csatlakozó alkalmas kapcsolatot az eszközzel szeretné tölteni.

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

színvonalú elektronikai

Az innovatív technológiák termelő sejtek és a vezérlő elektronika a GP PowerBank hordozható minden szükséges biztonsági berendezések és funkciók.


biztonság mindenek felett

Új biztonsági források GP találkozik biztonsági előírások (különösen az ENSZ szabvány 38.3) érvényes a légi közlekedésben és az új lehetőség, hogy a tartalék forrást az ilyen típusú közlekedés. Ez nagy előnyt back-up források más márkák.

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Minden szépen az árnyékban

GP PowerBank hordozható használatra technológia Cool Power - ne hevítsük túl, és így kevesebb energia veszteség azok használatát, és ők is a hosszabb élettartamot.

Paraméterek

Méret

Szélesség 75,5 mm (7,55 cm)
Magasság 158 mm (15,8 cm)
Mélység 14 mm (1,4 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 295 g
Kód:  HM020h3h
Termékszám:  1604395100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15