Oldal frissítése

GP FP10MB 10000 mAh ezüst

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GP FP10MB 10000 mAh ezüst


Sokoldalú segítség

A külső akkumulátor kiváló minőségű anyagból készült, felületkezelést kapott, emiatt megjelenése kifejezetten vonzó. Elsősorban cégvezetők számára készült, illetve olyan felhasználóknak, akik minőségi terméket akarnak megalkuvás nélkül. Tartalék áramforrást jelent olyankor, amikor máshogy nem tudod tölteni az eszközt. A töltést a LED kijelzőn láthatod.

kerekebb

Qualcomm Quick Charge 2.0

Nincs vesztegetni való idő


A külső akkumulátor támogatja a Quick Charge 2.0 gyorstöltést, ez azt jelenti, hogy az eszközt 30 perc alatt 60%-os töltöttségi szintre hozza. A  Quick Charge 2.0 töltés során a második USB kimenet nem használható. A külső akkumulátornak még a teljesítménye is 75%-kal nagyobb, mint a hagyományos modelleké. Az eszközödet rövid időn belül ismét használhatod.


Egyszerű és univerzális használatra

Az eszköz töltéséhez USB csatlakozókábelre van szükség, amelynek egyik végén USB 2.0, a másikon pedig a tölteni kívánt eszközhöz szükséges csatlakozó található.

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Minőségi elektronika

Az innovatív cellagyártásnak és a vezérlő elektronikai technológiának hála a GP Portable Power Bank valamennyi szükséges biztonsági intézkedéssel és funkcióval rendelkezik.


Biztonság mindenek felett

Az új GP külső akkumulátor megfelel a légiközlekedés biztonsági előírásainak (elsősorban a UN 38.3-nak), így repülőre is magaddal viheted. Ez az akkumulátor egyik nagy előnye más márkákkal szemben.

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Power Bank GP FP10M 10000mAh stříbrný

Hűvös elegancia

A GP Portable Power bank Cool Power technológiával működik, nem melegszik túl, így használata során kisebb az energiaveszteség, az élettartama pedig hosszabb.

Paraméterek

Méret

Szélesség 75,5 mm (7,55 cm)
Magasság 158 mm (15,8 cm)
Mélység 14 mm (1,4 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1,35 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 295 g
Kód:  HM020h3j
Termékszám:  1604395300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20