Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000

4,1 23 értékelés
7 390 Ft

GP Eco E411 + 4 × AA ReCyko 2000

GP Eco E411 töltő + ReCyko 2000 4 db AA újratölthető elem

Az elemek minden háztartás elengedhetetlen kellékei, hiszen természetes energiaforrásként szolgálnak. Azonban mi a helyzet akkor, hogyha nem szeretnéd futószalagon folyamatosan megvásárolni, majd eldobni a használt elemeket? A megoldás viszonylag egyszerű - válaszd a GP Eco E411 töltőt és a négy darab ReCyko 2000 AA újratölthető elemet, amelyet ez a készlet tartalmaz. Így nem csak megbízható energiaforrást nyerhetsz, hanem egyúttal óvod a környezetünket is. A GP Eco E411 töltő intelligens biztonsági és műszaki funkciókkal rendelkezik. Képes egyszerre két vagy négy darab AA vagy AAA elem töltésére is a két töltőcsatornájával. Az Eco E411 töltőt a NiMH elemek töltéséhez tervezték. Használd a készletben található 5 V/1 A-s USB tápkábelt a töltőhöz, amellyel körülbelül 8 óra alatt feltöltheted a készletben található négy darab ReCyko 2000 AA elemet.


A GP Eco E411 töltő +4 × ReCyko 2000 AA újratölthető elem fő jellemzői

  • Új generációs intelligens GP töltő
  • Mindennapi használatra otthon és útközben egyaránt
  • A GP Eco E411 készülékkel páros számú elemet tölthetsz fel két töltőcsatornán
  • Kompatibilis az AA vagy AAA NiMH elemekkel
  • A töltő túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, felismeri az alkáli vagy sérült elemeket is
  • Két LED tájékoztat az aktuális állapotról
  • Kompakt méreteinek hála az Eco E411 töltőt utazáshoz is magaddal viheted
  • A töltési idő az elemek teljes töltöttségéig kb. 8 órát vesz igénybe a töltött elem típusától függően
  • A csomagban 4 db AA ReCyko 2000 elem található
  • Az újratölthető elemek 2000 mAh-es, nagy kapacitásúak
  • Előtöltött állapotban érkezik, azonnal felhasználható
  • Újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható elemek
  • Ezenkívül a töltő és az elem csomagolása teljesen környezetbarát
  • A csomag tartalma: Eco E411 töltő, 4 × GP ReCyko 2000 AA elem és mikro-USB 5 V/1 A tápkábel
  • 2 éves garanciával


A GP Eco töltővel és a ReCyko elemekkel kíméled a természetet és a pénztárcádat

A GP Eco elemek új, ReCyko termékcsaládja páratlan tulajdonságokat ötvöz - állandóan feltöltött elemek állnak rendelkezésedre bármikor, miközben pénzt takaríthatsz meg, illetve a hagyományos elemekhez képest csökkentett ökológiai lábnyomot hagysz magad után. Az Eco E411 töltő és a GP ReCyko 2000 AA 4 darab eleme megfelel pontosan ezeknek a követelményeknek. Alkalmas a mindennapos otthoni vagy professzionális környezetben történő felhasználásra. A ReCyko termékcsalád fokozott teljesítménnyel és mindeközben környezetbarát kialakítással büszkélkedhet. Emellett, a ReCyko okos töltőjét használva az energiafogyasztás teljesen más dimenzióját ismerheted meg.


GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

GP Eco E411 töltő + 4 × AA ReCyko 2000 + USB

Ebben a remek csomagban az intelligens GP Eco E411 töltő mellett megtalálható négy darab környezettudatos és ugyanakkor nagy teljesítményű ReCyko 2000 AA elem illetve a sokoldalúan felhasználható 5 V/1 A-s USB kábel.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Az elemek gyors töltése

Az intelligens GP Eco E411 töltő alapja a gyors és ugyanakkor biztonságos töltés. Ezzel a töltővel az elemek kevesebb, mint 8 óra alatt elérik teljes töltöttségüket, még akkor is, hogyha teljesen le vannak merülve.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

A töltési folyamat automatikus leállítása

Amint behelyezed az elemeket a töltőbe, nem szükséges a töltés miatt fájnia a fejednek. Az automatizált elektronikával ellátott GP Eco E411 intelligens töltő ugyanis két LED fényjelzéssel tájékoztat mindenről, ami a töltés közben történik, sőt önállóan is tevékenykedik. A GP Eco E411 töltő automatikusan karbantartás fázisba lép, amikor észreveszi, hogy az elemek elérték a teljesen feltöltött állapotukat. Pontosan ezért nem szükséges aggódnod az elemek túltöltöttsége miatt, sok éven át megőrzik teljes kapacitásukat.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Intelligens töltés a GP Eco E411 készülékkel

A GP Eco E411 töltővel NiMH kémiai összetételű (nikkel-fém-hibrid cellás) elemeket tölthetsz. Más típusú elemek, mint például a nem újratölthető alkáli, sérült vagy csak részben tölthető elemeket a töltő felismeri, ezt követően pedig a mért érték alapján egyesével meghatározza a töltés sebességét és módszerét az elemek számára. Amennyiben véletlenül töltésre alkalmatlan elemet helyezel a töltőbe, a GP Eco E411 töltő meg sem kezdi a töltést, így kiküszöböl minden kockázatot. A töltő másik intelligens funkciója a hővédelem. Ez azt jelenti, hogy amikor a GP Eco E411 töltő túlmelegedést észlel, lelassítja vagy teljesen megszakítja a töltést, így az elemeid mindig biztonságban lesznek.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

Intelligens, könnyű - hordozható

Kompakt, 7,8 × 6,8 cm-es méreteivel és csupán 2,5 cm-es vastagságával és csupán 20 grammos tömegével a GP Eco E411 töltő kényelmesen elfér a zsebedben is, ahol nyugodtan feltöltheted az elemeket az USB kábel segítségével a powerbank-ről is. Továbbá az autós adapter vagy a laptop USB portja segítségével igénybe veheted a klasszikus hálózati töltést is, bárhol is tartózkodj éppen.

GP Eco E411 + AA ReCyko 2000

A GP töltő és a ReCyko elem megmenti a bolygót

A mai világban kiemelten fontos a környezettudatosság, ennek jegyében készült a ReCyko újratölthető elem is. A ReCyko 2000 AA 4 darab elem legalább 10%-ban újrahasznosított forrásból készült, amely ezidáig a legmagasabb érték a piacon. Emellett az elem több mint 94%-a újrahasznosítható. Másik előnye, hogy a doboz, amelyben az elem és a GP Eco E411 okostöltő érkezik, kizárólag csak papírból készült a többi gyártó termékével ellentétben, hiszen minden apró részlet számít.


GP Eco E411 töltőkészlet + 4 × GP ReCyko 2000 AA

Amikor megvásárolod a GP Eco E411 töltőt ezzel a készlettel, találsz majd négy darab GP ReCyko 2000 AA újratölthető elemet is a csomagban. Ezeknek az elemeknek a kapacitása 2000 mAh. Előre feltöltött állapotban érkeznek, így azonnal, a töltésre várakozás nélkül felhasználhatod azokat. -20 °C és +50 C° közötti üzemi hőmérsékleten működnek, és mivel újrahasznosított anyagokból készültek, ezért a továbbiakban is újrahasznosíthatóak.


Kényelmes, gondtalan töltés a GP Eco E411 intelligens USB töltővel

A GP Eco töltők és a GP ReCyko újratölthető elemek új környezetbarát termékcsaládja a legmodernebb technológiát alkalmazza az energiafelhasználáshoz, amely napjainkban elérhető a piacon. A töltő kompakt mérete, az automatikus felismerésnek köszönhető gondtalan töltés illetve a mindenütt előforduló és elérhető USB portos töltés által a GP Eco E411 töltő ideális választás a háztartási készülékekbe és eszközökbe. Ezzel a GP Eco töltővel gyerekjáték a ReCyko elemek feltöltése bárhol, bármikor.

GP termékek minimális szénlábnyommal

Hogyha Te is a szíveden viseled a környezet sorsát, ugyanakkor nem szeretnél lemondani a minőségről, a GP Eco E411 töltő és a GP ReCyko elem a megfelelő választás. A töltő minimalizálja az ökológiai lábnyomot és kedvez az elem élattartamának, a GP ReCyko elemeket már újrahasznosított anyagokból gyártották, így tehát környezetbarát. Emellett a GP ReCyko 2000 AA elem anyagának nagy része is úgy készült, hogy teljes mértékben újrahasznosítható legyen. Sőt, mivel a csomagolás is csupán papírból készült, így az újratölthető elemek és a töltő teljes csomagolása is újrafelhasználható. Amennyiben valóban számít neked a bolygónk sorsa, biztosan Te sem szeretnél felesleges hulladékot termelni, hanem inkább szívesen választasz olyan újrahasznosított és újrahasznosítható termékeket, mint például a GP Eco E411 töltőkészlet és a négy darabos GP ReCyko 2000 AA elem, amely így valóban remek választás számodra.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Horvátország, Szlovénia

Rendeltetés

Tölthető elem típusa AA ceruza elem, AAA ceruza elem
Elemcella típus NiMH

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma 4
Maximális töltőáram 300 mA
Töltési idő 8 óra
Vedelem Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Rövidzárlat elleni védelem, Hibás elemek érzékelése, Polaritás érzékelés
Funkciók Feltöltésjelző, Okos töltés

Csomagolás

A csomag tartalma Akkumulátorral
A hozzátartozó elemek kapacitása 2 000 mAh
A csomagban található akkumulátorok száma 4 db

Méret & súly

Szélesség 7,8 cm
Magasság 6,8 cm
Mélység 2,5 cm
Tömeg 0,02 kg
Kód:  HM011r10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1604841110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10