Oldal frissítése

GP Charge 10 S491 + 4× AA ultragyors

3,0 2 értékelés
28 690 Ft

GP Charge 10 S491 + 4× AA ultragyors

GP Charge 10 S491 ultragyors akkumuátor töltő + 4× AA akkumulátor 

Az akkumulátorok minden háztartás szerves részét képezik, mivel mindennapos energiaforrásként szolgálnak számunkra. De mi van akkor, ha nem akarsz folyton eldobható elemeket vásárolni és kidobni őket? A választás nagyon egyszerű - válaszd a GP Charge 10 S491 ultragyors töltőt és a készletben található 4 AA újratölthető elemet. Nemcsak, hogy mindig megbízható energiaforrással rendelkezik majd, de a környezetet is kíméled. A GP Charge 10 S491 töltő lenyűgöz gyorsaságával - Az akkumulátorok 10 perc alattvisszatöltődnek, és intelligens biztonsági- illetve műszaki funkciókkal rendelkeznek. Minden típusú AA és AAA NiMH akkumulátor töltésére alkalmas.

A GP Charge 10 S491 ultragyors töltő + 4× AA legfontosabb jellemzői

  • Karcsú, intelligens, új generációs GP töltő
  • 3x gyorsabb, mint a versenytársak
  • Alkalmas mindennapi használatra otthon és útközben is
  • GP Charge 10 S491 független töltőcsatornákkal
  • Kompatibilis a NiMH típusú AA vagy AAA elemekkel
  • A töltő túltöltés elleni védelemmel és lúgos vagy sérült akkumulátor érzékeléssel is rendelkezik
  • LED kijelzés tájékoztat az aktuális állapotról
  • A GP Charge 10 S491 kompakt mérete lehetővé teszi, hogy útközben is magaddal vidd
  • A teljes cellakapacitásig tartó töltési intervallum mindössze 10 percet vesz igénybe.
  • A csomag 4 darab AA elemet tartalmaz
  • A mellékelt 1700 mAh újratölthető akkumulátorok nagy kapacitással rendelkeznek (több, mint 700 töltési ciklusig tart)

A GP Charge 10 S491 töltő 3x gyorsabb, mint a konkurencia

Az elemek lemerülése többé nem fog meglepni. A GP Charge 10 S491 jelenleg az első számú töltési sebességgel büszkélkedhet. Ha egy ultragyors akkumulátortöltő áll a rendelkezésedre, rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg. De a GP Charge 10 S491 töltő sebessége nem az egyetlen előnye.

Teljes akkumulátor kapacitás mindössze 10 perc alatt

Minden háztartásban számtalan akkumulátorral működő elektronikai eszköz található, a távirányítóktól a gyermekjátékokig. Valószínűleg te is tapasztaltál már olyan helyzetet, amikor szükséged volt elemekre, de azok nem voltak elérhetőek. A GP Charge 10 S491 töltőnek mindössze tíz percre van szüksége ahhoz, hogy teljes kapacitással készen álljon.

GP Charge 10 S491 független töltőcsatornákkal

A GP Charge 10 S491 teljesen automatikus intelligenciája biztosítja az akkumulátorok biztonságos töltését, hiszen észleli a hibás vagy nem újratölthető akkumulátorokat. Az aktuális állapotról LED kijelzéssel tájékoztat. A szükséges töltési paraméterek automatikusan beállítódnak minden egyes akkumulátorhoz - pontosan a megfelelő paraméterek a lehető leggyorsabb és legkíméletesebb töltéshez. A GP Charge 10 S491 független töltőcsatornákkal rendelkezik, ígyegyszerre és biztonságosan töltheted az AA és AAA elemeket.

Ultragyors töltő, amely környezet- és akkumulátorbarát

A hagyományos gyorstöltőkkel ellentétben a GP Charge 10 S491 nem használ nagy áramot a legjobb teljesítmény eléréséhez,  így még az AAA akkumulátorok is biztonságban lehetnek vele. Kíméletesen, alacsonyabb sebességgel tölti őket, így hosszabb élettartamot biztosít.

Biztonságos, gyors és csendes

Végül, de nem utolsósorban a GP Charge 10 S491 ultragyors töltő túlmelegedés elleni védelemmel is büszkélkedhet, amelyet egy innovatív keresztáramú hűtőventilátor biztosít. A konkurens gyorstöltőkhöz képest 2x alacsonyabb zajszintet is élvezhetsz általa.

GP Charge 10 S491 minden típusú NiMH akkumulátorhoz

A GP Charge 10 S491 egy univerzális töltő minden alkalomra. A speciális ECO üzemmódnak köszönhetően kíméletesen, károsodás nélkül tölti az AA és AAA NiMH akkumulátorok minden típusát.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Rendeltetés

Tölthető elem típusa AA ceruza elem, AAA ceruza elem
Elemcella típus NiMH

Tulajdonságok

Töltőnyílások száma 4
Maximális töltőáram 10 A
Töltési idő 0,17 óra
Vedelem Túlmelegedés elleni védelem, Hibás elemek érzékelése
Funkciók Feltöltésjelző, Gyorstöltés

Csomagolás

A csomagban található akkumulátorok száma 4 db

Méret & súly

Szélesség 9,2 cm
Magasság 15,6 cm
Mélység 3,5 cm
Kód:  HM011r16
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1604849120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20