Oldal frissítése

GP Alza 5200 mAh fehér

4,6 26 értékelés
Kiegészítők a termékhez

GP Alza 5200 mAh fehér


alt

Sokoldalú segítőtárs

A külső akkumulátor kiváló minőségű anyagokból készült, ehhez méltó kidolgozású felülettel, főleg az ún. "piano finishing" hat fényűzően. Elsősorban managerek és olyan felhasználók számára készült, akik a kompromisszumok nélküli minőséget választják. Új áramforrást biztosít ott, ahol nincs lehetőség arra hogy a berendezéseket hálózati árammal lásd el. A töltés folyamatáról egy LED kijelző tájékoztat.


Egyszerű és univerzális használat

Ha erről a tápegységről szeretnéd feltölteni az eszközeidet, a szükséges USB kábelt kell használnod, amelynek egyik végén egy USB 2.0 csatlakozó van a másikon pedig az a csatlakozó, amellyel a tölteni kívánt eszközt csatlakoztathatod.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

Minőségi elektronika

A szegmensek és a vezérlő elektronika innovatív gyártási technológiájának köszönhetően a GP hordozható Power Bank-jei minden szükséges biztonsági berendezéssel és funkcióval rendelkeznek.


A biztonság mindenek felett

Az új GP Power Bank megfelel a légi közlekedésben érvényes biztonsági előírásoknak (elsősorban az UN 38.3 szabványnak), így ma már ezen a közlekedési eszközön is nálad lehet ez a tartalék áramforrás. Ez nagy előnyt jelent más márkák hasonló termékeivel szemben.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

 Power Bank GP FN05M 5200mAh černý

Minden kellemes hűvösben

A GP hordozható Power Bank a Cool Power technológiát használja - nem melegszik túl, így használatakor kisebb az energiaveszteség, egyben hosszabb az élettartama.

Paraméterek

Méret

Szélesség 42 mm (4,2 cm)
Magasság 23 mm (2,3 cm)
Mélység 99 mm (9,9 cm)

Kapacitás

Kapacitás 5 200 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Tömeg

Tömeg 152 g
Kód:  HM020eed4
Termékszám:  1604394210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15