Oldal frissítése

GP alkáli elem GP Extra AA (LR6), 40 db

4,9 26 értékelés
8 190 Ft

GP alkáli elem GP Extra AA (LR6), 40 db

Használd a bizonyított és kiváló minőségű elemeket az elektromos készülékeidhez, amelyek hosszú időre elegendő energiát biztosítanak. A 40 darabos eldobható GP EXTRA márkájú AA ceruzaelemekkel jó ideig nem szükséges az új elemek vásárlása miatt aggódnod. Ezek az elemek alkalmasak a mindennapos felhasználásra például a vezeték nélküli egérbe, távirányítóba, játékokba vagy ébresztőórákba, és amellett, hogy hosszú évekre elegendő energiával látják el az eszközöket, védelmet is nyújtanak azoknak az átlag feletti szivárgásvédelemmel. A GP EXTRA AA alkáli elemeket úgy tervezték, hogy tárolás esetén akár 10 évig is kitartsanak a hatékonyságuk csökkenése nélkül a hagyományos elemekhez viszonyítva.

A GP EXTRA AA 40 db alkáli ceruzaelem legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű eldobható alkáli elemek 40 darabos, gazdaságos csomagolásban
  • A GP EXTRA márkájú AA ceruzaelem energiát nyújt az alacsony vagy közepes fogyasztású készülékeknek
  • Alkalmas mindennapos használatra távirányítókba, órákba, vezeték nélküli eszközökbe, elemlámpákba, játékokba és más eszközökbe
  • 5 évvel hosszabb tárolási idő az átlagos eldobható elemekhez képest
  • GP EXTRA AA elemek prémium védelemmel a szivárgás ellen - ezáltal védi a készülékeket

GP EXTRA AA alkáli elem széleskörű felhasználási lehetőséggel

A GP EXTRA márkájú AA ceruzaelemek ideálisak az alacsony vagy közepes energiafelhasználású eszközök számára. Remek választás például a vezeték nélküli egérhez vagy billentyűzethez, azonban megállja a helyét az ébresztőórában, távirányítóban, elemlámpában, sőt még a játékokban is. A 40 darabos GP EXTRA AA elem csomaggal többé már nem fordulhat elő veled, hogy a készülékeid lemerülnek.

Hosszú üzemidő még évekig tartó tárolás után is

A hagyományos eldobható elemekkel ellentétben a GP EXTRA elemek hatékonysága egyáltalán nem csökken az évek előrehaladtával. Ez azt jelenti, hogy amíg a hagyományos elemek maximális tárolási ideje 5 év, addig a GP EXTRA AA elem további 5 évig megőrzi a teljes töltöttségét. Pontosan emiatt nem szükséges aggódnod a 40 darabos, előnyös kiszerelés tárolása miatt 10 éven keresztül, hiszen az elemek hatékonysága és felhasználási ideje olyan lesz, mintha most vásároltad volna azokat.

Csomagold ki a GP EXTRA AA elemeket, azonnal készen áll a használatra

A GP EXTRA AA eldobható alkáli elemek 40 darabos készletével nem szükséges egyhamar az elemek cseréjén gondolkodnod a készülékekben. Az elemek képesek egy hagyományos távirányító energiaellátására akár 650 napig, a folyamatosan felkapcsolt lámpában pedig megbízhatóan teljesít maximum 4 óra hosszán át. Egyszerűen csomagold ki a GP EXTRA AA elemeket és azok máris készen állnak a használatra.

Szabvány feletti szivárgásvédelem

Az átlagos eldobható elemek idővel szivároghatnak a készülékben, így okozhatnak károsodást. A GP EXTRA AA elemek esetében azonban nem kell aggódnod - az átlag feletti szivárgásvédelemmel ezek az elemek még sokéves használat vagy tárolás után sem szivárognak. A GP EXTRA AA 40 darabos elem készletével minden készüléked teljesen biztonságban lesz.


Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa Alkáli

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 40 db
Kód:  HM025a14
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1013200401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15