Oldal frissítése

GP 5200 FN05M szürke

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

GP 5200 FN05M szürke


 Power Bank GP FN05M 5200mAh

Sokoldalú társ

Ez a külső akkumulátor magas minőségű anyagokból készült és különleges felületkezelésen esett át, amely valódi luxustermékké varázsolja azt. Az eszközt kifejezetten menedzserek és kompromisszumokat nem tűrő felhasználók számára készítettük. Vészhelyzeti, illetve utazó áramforrásként a hálózattól távol is, bármikor képes feltölteni mobil eszközeidet. LED-es jelzőfény tájékoztat a Power Bank töltöttségéről.


Egyszerű és sokoldalú termék

Az eszközeid töltéséhez USB kábelre lesz szükséged. A Power Bankhez jár egy USB 2.0-ás töltőkábel USB-micro USB csatlakozókkal. Egyszerűen csatlakoztasd az USB-t a power bankre, a másik felét pedig a telefonodra - már tölt is az eszköz.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh

 Power Bank GP FN05M 5200mAh
top left --> Túlterfeszültség elleni védelem | Robbanás elleni védelem | Túlterhelés elleni védelem | Tóltöltés elleni védelem <-- bottom right

Színvonalas elektronika

Az innovatív akkumulátorgyártásnak és a vezérlőelektronika technológiájának köszönhetően a GP hordozható Power Bank minden szükséges védelmi funkcióval és eszközzel el van látva.


Biztonság mindenek felett

Az új GP áramforrások a legújabb szabványoknak is megfelelnek (kifejezetten az UN 38.3-nak), így részt vehetnek a légi forgalomban, mint utastéri töltőállomás. Így ha repülővel utazol bárhova, akkor sem kell attól tartanod, hogy az eszközöd lemerülne. Ez egy nagy előny más márkák power bankjeivel szemben.

 Power Bank GP FN05M 5200mAh

 Power Bank GP FN05M 5200mAh

Hűvös áramkörök

A GP Power Bankek Cool Powe technológiát alkalmaznak - ezáltal nem melegednek túl, sokkal kevesebb energiaveszteséget szenvednek el töltés során, valamint hosszabb élettartammal is rendelkeznek.

Paraméterek

Méret

Szélesség 42 mm (4,2 cm)
Magasság 23 mm (2,3 cm)
Mélység 99 mm (9,9 cm)

Kapacitás

Kapacitás 5 200 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Szín Ezüst
Kábel Micro USB

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB
Max. bemeneti áram 1 A

Tömeg

Tömeg 152 g
Kód:  HM020eed2
Termékszám:  1604389300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20